Reklama

Reklama

Recenzie (7)

kenkaku 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Doposavad nejlepší díl série. Něco se děje, postavy jen netlachají a celkově se děj konečně někam hýbe. Konečně je vidět i nějaké to uvažování a koncept (Madison se klube jako slušná manipulátorka s cílem dostat svou pomstu). Na originál to ale samozřejmě ani omylem nemá. Na to je tam ještě stále příliš málo zombie a příliš mnoho tahanic mezi živíma. ()

Reklama

classic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prostredníctvom indiánskej postavy Walkera, mi americkí tvorcovia približujú pôvodných obyvateľov AMERIKY, ktorí boli vykynožení prisťahovalcami v HOLOKAUSTE, ktorý si zrovna moc nepripomíname, čo je z môjho pohľadu atypické, že sa práve zamerali na túto, podľa mňa, zaujímavú štruktúru, analýzu problematiky apokalyptického seriálu, z ktorého sa stala telenovela. Títo moderní indiáni by sa najradšej ocitli v rovnakej situácii, ako ich dávni predkovia, len s tým rozdielom, že to, čo urobili im, na oplátku vrátia aktuálnym nepriateľom, a do karát im hrá monumentálna nákaza, a tak plánujú vyhladiť tých, čo im stoja v ceste. To sú v prvom rade OTTOVCI a spol zo Zlomenej čeľusti... Venovanie sa tejto KAUZE, mi pripadá cieľavedomé, vo Walkerovi pozorujem skryté a fascinované nebezpečie ! To je na jednej strane interesantné ! Ale na strane druhej, opäť pozorujem zbytočné KIKSY, ktorých sa tvorcovia dopustili tentokrát, viac, než požehnane. Uskutočnila sa akási „Výmena Manželiek” , aby sa mohlo vyjednávať bez opätovného krviprelievania. Alicia bola v Black Hat rezervácii, a Ofelia, na moje veľké počudovanie, zakotvila u walkerovcov, si pobudla u Jeremiaha Otta. Samozrejme, horkokrvná Madison ( strašne sa zmenila !!! ), nie je z toho dva krát nadšená, že dcérenka je mimo domova, a tak na jej POPUD sa uskutoční vyslobodzovacia AKCIA, pri ktorej povraždia niekoľkých členov Walkerovej družiny. Naivnému Jakeovi táto situácia nevonia, rozhodne sa odísť so zásobami vody, a myslieť si, že hrdý Indián, Ti Odpustí ? Čaká ho SKALP ! What the Fuck MOMENT ? A aby toho nebolo ešte málo, nedozvedel som sa, ako sa odtiaľ dostal, a keď už prišlo na lámanie chleba, akoby sa ani nechumelilo !!! Zároveň najabsurdnejší a najlepší kritický STAV prichádza na samý koniec, keď som to moc neočakával... „Nemali si ju pustiť do kuchyne” . ()

Wiikii 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Už pár dílů máme napjaté vztahy mezi Walkerem a Ottem, tedy dvěma rivalskými tábory a teď se to začíná vyhrocovat. .. Dějem to není nic překvapivé nebo neuvěřitelné, vše co se děje už očekáváte pokud jste viděli nějaký film s dvěma kmeny co pokouší nad sebou vyzrát. Leč natočené to mají dobře a dokonce uvidíme i Ofélii + Nick má velké trable ke konci... ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama