Reklama

Reklama

One Punch Man

(seriál)
  • Japonsko ワンパンマン (viac)
Trailer 4
Japonsko, (2015–2024), 14 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Predloha:

One (komiks), Júsuke Murata (komiks)

Hrajú:

Aoi Júki, Júki Kadži, Kendžiró Cuda, Mamoru Mijano, Masaja Onosaka, Teššó Genda, Daisuke Namikawa, Júdži Ueda, Ken'iči Ogata, Mijuki Sawaširo, Šin'ičiró Miki (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(36)

Nejsilnější superhrdina na světě dokáže zabít kohokoli jednou ranou. Ale nemá žádného soupeře, takže bojuje s nudou a depresí. (Netflix)

Recenzie používateľa Hees k tomuto seriálu (2)

One Punch Man (2015) 

Nechápem ako môže hrdina, ktorý každého zneškodní na jeden HIT, alebo na jeden úder byť naozaj taký úžasný ako je to v tomto anime. Nedáva to zmysel, ale tu to naozaj funguje. Vlastne to ničí všetky ostatné anime, kde sú hrdinovia čo majú mamoru komplex a stále sa vyvíjajú a ukazuje to úplne inú cestu a to najprv síce nepochopiteľnú cestu, ale neskôr som pochopil, že toto je naozaj výborné anime, ktoré nenudí ani sekundu. A čo viac hlavný hrdina je naozaj divný a vedľajšie postavy sú zábavné. ()

Season 2 (2019) (S02) 

Horšie ako prvá séria o nejakú tú pomyselnú csfd hviezdičku to bohužiaľ je na nižšej úrovni, ale inak stále pozerateľné dielo, ktoré na nešťastie je skoro o tom istom ako prvá séria. Vtipnosť tým, že Saitama porazí každého a nemusí trénovať (ok musí "trénovať") a podobne nestačí na to, aby toto anime zaujalo svojich divákov tak ako prvá séria. Treba povedať, že nové postavy, ktoré do príbehu prichádzajú sú naozaj veľmi prínosné a vo svojej podstate zaujímavé. Problém je inde a ten, že treba priniesť nejaký reálny nápad prečo by toto anime malo byť také dobré ako bolo v prvej sérii. A tu som vlastne nenašiel nič čo by bolo lepšie. Takže vo svojej podstate anime ide takou cestou, aby nikoho neurazilo, ale zas ani neprináša absolútne nič extra o čom by sa dalo hovoriť okrem zaujímavých nových postáv. Áno komediálna časť anime zostáva stále na podobnej úrovni, ale ostatné padlo o schod nižšie. ()

Súvisiace novinky

Pokračování Venoma má název

Pokračování Venoma má název

22.04.2020

Dvojka Venoma od režiséra Andyho Serkise má oficiální název, snímek ponese titul Venom: Let There Be Carnage, což je jasný odkaz na hlavního záporáka Carnage, jehož ztvární Woody Harrelson. Hlavní… (viac)

Reklama

Reklama