Reklama

Reklama

Obyčejný fašismus

  • Rusko Obyknovennyy fashizm (viac)
všetky plagáty
Rusko, 2014, 51 min

Obsahy(1)

Dokumentárny film o udalostiach, ktoré sa uskutočnili pred a počas vojny na Ukrajine, pred udalosťami v Odese. Niekoľko výpovedí približuje vtedajší nárast antiruských nálad a činov, ktoré boli často páchané na ľuďoch proruskými názormi. Výpovede s videami sa snažia dokázať fašistické nálady v spoločnosti, ktoré mali byť v mnohom hlavnými ukrajinskými a tzv. západnými médiami prehliadané. (Marek1991)

(viac)

Recenzie (3)

Marze 

všetky recenzie používateľa

O občanské válce na Ukrajině. Na protestujících jsou vidět mimořádně silné emoce. Je vidět že násilí je ve společnosti latentně přítomno a projeví se pokud má podmínky. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Keby som nevedel, že sa také veci diali, tak by tento dokument dopadol u mňa horšie. Každopádne veľa subjektívnych výpovedí málo ľudí, kde aj na internete si viete dohľadať množstvo videí sami, čo je myslím lepšie než pozerať tento dokument, kde som to občas tým ľuďom neveril. ()

NinonL 

všetky recenzie používateľa

Je dobře, že jsou zvěrstva, která páchala a páchá kyjevská banda na východě Ukrajiny, zdokumentována. Ještě by bylo třeba natočit dokument o podílu západoevropských politiků na genocidě rusky mluvících Ukrajinců. Včetně českých politiků, kteří jezdili podněcovat nenávist na majdan, který znamenal začátek krvavého konce Ukrajiny. ()

Reklama

Reklama