Reklama

Reklama

The Clash - Career Opportunities

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Veľká Británia, 1982, 2 min

Obsahy(1)

Pieseň Career Opportunities je v poradí deviatou skladbou z debutového albumu anglickej hudobnej skupiny "The Clash". Album, ktorý nesie rovnaký názov ako kapela, vyšiel 8. apríla 1977. Nová verzia skladby Carrer Opportunities sa v roku 1980 objavila na ich štvrtom štúdiovom albume "Sandinista!". V roku 1982 bol k tomuto songu natočený oficiálny videoklip, ktorý zachytáva atmosféru ich živých vystúpení. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (3)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "Career Opportunities" je v poradí deviatou skladbou z prvého, debutového albumu londýnskej punk rockovej hudobnej skupiny The Clash. Album nesie rovnaký názov ako samotná kapela. Vyšiel ôsmeho apríla roku 1977. Nová verzia skladby "Carrer Opportunities" sa v roku 1980 objavila i na ich štvrtom štúdiovom albume "Sandinista!". No a v roku 1982 bol ku tomuto songu natočený aj oficiálny video klip, ktorý zachytáva atmosféru ich živých vystúpení. **** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Vystúpenie živé, či neživé. Treba sa trochu zamyslieť nad tým, čo má a čo nemá právo byť nazývané ´´origo klipom´´. Ak sa s tým popasoval hlavne kameraman, tak treba chváliť iba jeho. ()

Jello Biafra 

všetky recenzie používateľa

Londýnska punkrocková legenda The Clash a ich singel z roku 1977, ktorý vyšiel aj na ich prvej, rovnomennej LP. Nestárnúca klasika zo starej školy. ()

Reklama

Reklama