Reklama

Reklama

Mamon

(seriál)
Trailer 3
Česko, 2015, 5 h 25 min (Minutáž: 50–58 min)

Kamera:

Martin Štrba

Hrajú:

Matěj Hádek, Eva Leimbergerová, Gabriela Míčová, Michal Dlouhý, Tereza Hofová, Daniel Tůma, Igor Bareš, Ondřej Malý, Dušan Sitek, Pavlína Štorková (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

V Central Energy, energetickom gigante s významnou štátnou účasťou, sa schyľuje k privatizácii. Proces sprevádza nemalý záujem verejnosti, ktorý je daný zásluhou investigatívneho novinára Petra Vlčka, brata generálneho riaditeľa tejto spoločnosti. Záhadné úmrtia, strach, odhodlanie a osobné záujmy – to všetko je spoločným menovateľom Mamonu, československej verzie úspešného nórskeho formátu. Kriminálny thriller Mamon je napínavá dráma plná zdanlivo nesúvisiacich udalostí, ktoré sú rozohrané rozporuplnými postavami reflektujúc ekonomickú, politickú a spoločenskú realitu posledných 25 rokov. Privatizácia, korupcia, tunelovanie, pravda – od deväťdesiatych rokov veľmi skloňované termíny, ktoré sú v hlavnej úlohe dynamického príbehu plného vierohodných vyšetrovacích postupov, morálnych dilem, obetovania, strachu, napätia a nebezpečia, ktoré hrozí každému, kto sa v spoločnosti chová, ako keby nemal čo stratiť. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie používateľa Wormboy k tomuto seriálu (1)

Mamon (2015) 

Velmi prijemny kriminalny serial z aj pre nas dobre znameho prostredia. A ano, politika je hnus, je jedno, ci je to v Norsku, USA, CR alebo na Slovensku...pravidla su vsadial rovnake a preto nas moze tesit, ze aspon pred televiznymi obrazovkami sa my, mali ludia, mame moznost spravodlivo rozhorcit, aj ked nam to je a bude hovno platne :) ()

Súvisiace novinky

Detektivní příběh z Noir Film Festivalu 2016

Detektivní příběh z Noir Film Festivalu 2016

14.08.2016

Tam, kde ulice končí, tam, mezi náhrobními kameny, se v noci, ve které přišel ďábel, ve víru scházejí králové ulice. Tam, ve středověkém hradě, sídlí posedlá královna Alžběta, jejíž rozdvojená duše… (viac)

23. Český lev - výsledky

23. Český lev - výsledky

05.03.2016

Filmovým králem Českých lvů za rok 2015 se stává film Kobry a užovky. Film si přímo z vyhlašování ocenění odnesl šest sošek Českých lvů. Za nejlepší film si cenu převzali producenti Jan Prušinovský a… (viac)

Reklama

Reklama