Reklama

Reklama

Uuups! Archa je fuč...

  • Česko Uuups! Noe zdrhnul… (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Je koniec sveta! Blíži sa obrovská povodeň, dostatočne veľká na vyhubenie akéhokoľvek života na Zemi. Raťafáci Dejv a jeho syn Finík sa dostali na Noemovu archu na poslednú chvíľu za pomoci Grumpíkov Lísky a jej dcéry Ley. Keď však archa odchádza, Finík a Lea na nej omylom nie sú. Pravé dobrodružstvo tak pre nich len začína. Pri hľadaní cesty späť na archu budú musieť spoločne premôcť nepriateľov, ale tiež si nájsť nových kamarátov a uvedomiť si, na čom v živote skutočne záleží. Podarí sa naviac zachrániť Finíkovi život svojho starého otca a zaistiť sympatickým Raťafákom miesto na arche? (Continental film)

(viac)

Diskusia

MikeCool

MikeCool (hodnotenie, recenzie)

Tak jsem se k tomu taky odhodlal. Sice 2 hvězdy, ale rozhodně jsem to očekával horší. Takže ve výsledku jsem dá se říci spokojen. :-)

yrucrem

yrucrem (hodnotenie, recenzie)

Včera som videl rozprávku na premiére v slovenskom dabingu a vôbec to nieje tak zle ako to tu naznačuje hodnotenie. Animácia tiež nieje televízna, ale je na dobrej úrovni. Dávam 60%.

arno22

arno22 (hodnotenie, recenzie)

alikonrad

To se na to kinari nedívaji v tom kině jsme byli 4. Byla to blbost, rozhodně to nedoporučím . Tak kdo do toho kina bude chodit, když urovň filmů stojí za prd.  To nedává vůbec logiku, v kině by měli promítat to co přiláká lidi ne? Ňeco co je podívaná a ne film z laciného DVD za 15,- Kč

Reklama

Reklama