Reklama

Reklama

Uuups! Archa je fuč...

  • Česko Uuups! Noe zdrhnul… (viac)
Trailer 4

Obsahy(1)

Je koniec sveta! Blíži sa obrovská povodeň, dostatočne veľká na vyhubenie akéhokoľvek života na Zemi. Raťafáci Dejv a jeho syn Finík sa dostali na Noemovu archu na poslednú chvíľu za pomoci Grumpíkov Lísky a jej dcéry Ley. Keď však archa odchádza, Finík a Lea na nej omylom nie sú. Pravé dobrodružstvo tak pre nich len začína. Pri hľadaní cesty späť na archu budú musieť spoločne premôcť nepriateľov, ale tiež si nájsť nových kamarátov a uvedomiť si, na čom v živote skutočne záleží. Podarí sa naviac zachrániť Finíkovi život svojho starého otca a zaistiť sympatickým Raťafákom miesto na arche? (Continental film)

(viac)

Videá (2)

Trailer 4

Recenzie (25)

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Noe nezdrhnul, on se v tom filmu vůbec neukázal. No nic. Spousta animovaných zvířátek a jako hlavní hrdinové dva podivní plyšáci – jeden fialový a druhý oranžový. Pak na biblický příběh naroubovaná dobrodružná moralita pro děti. Pokud se opravdu nudíte, tak se na to koukat dá. Jinak bych hledal jinde... ()

Mrliš 

všetky recenzie používateľa

Zas tak špatné, jak tu většina kritiků píše, to není. Prostě je to cílené na malé děti, tak je jasné, že jejich doprovod nebude nijak super nadšený. Když vidím, jaké hodnocení má např. Kozí příběh, tak tato pohádka by měla být někde na 60%. Protože dle mě je zrovna Kozí příběh něco, co by mělo plavat v odpadních vodách. ()

Reklama

Radiq 

všetky recenzie používateľa

Sice roztomiloučky stvoření, ale jinak docela beze srandy. Prostě klasická pípovina pro dětičky, kterejm se to určitě líbit bude a to nemyslim nijak ironicky. Jsou tam zvířátka, hodně vody a dál už moc nevim. I když jsem to viděl asi před 14 dnama, zapamatoval jsem si jednu hlavní věc - že je mi úplně jedno, že si z toho nebudu pamatovat skoro nic. A to nemám alzheimera... ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Nechápem, že akonáhle niečo nevyjde od Pixaru alebo DreamWorks, tak je to hneď podhodnotené. Veľmi podarená rozprávka so zaujímavým námetom, síce typickými klišé, ale vkusnými a modernými animáciami. Aj napriek tak veľkým konkurentom je tento príbeh s raťafákmi kvalitný a čo to si z neho vezme aj dospelý divák, aj keď primárne je to cielené na toho najmenšieho. 60 % ()

vrch07256732 

všetky recenzie používateľa

Nápad s archou bol síce fajn, ale v rámci deja bolo úplne jedno či ide o archu, meteor alebo ladovec ... Noe sa vo filme vôbec nezjavil, čo bolo na škodu veci, všetko to odohrali len animované zvieratká (inak animácia celkom na úrovni). Celkový dej je potom klasika pre malé deti o priateľstve, vzájomnej pomoci, úcty ku každému tvoru ... bla bla bla ... atď jednoduché morálne poučenie pre škôlkárov. Raťafáci pripomínajú skôr vymyslených plyšákov ako nejakých živých tvorov, neviem či to bol zámer ... no záverom pozerateľné to je, miestami vtipné v závere dramatický doják (pre malé deti) a asi toľko... ešte dodám : veľké plus je že hneď na začiatku (a ani potom) niekomu neumrú rodičia alebo čosi podobné tragické ako to býva v súčasných animákoch zvykom. Dodatok: jediná scénka na ktorej sa smejeme a si pripomíname je ako si Ratafák prdol do toho leva a ten sa poskladal na zem. ()

Galéria (77)

Reklama

Reklama