Reklama

Reklama

Unesená tínedžerka

Trailer

Obsahy(1)

Allie (Stefanie Scott) je mladučká čašníčka. Jedného dňa stretne Justina (Sam Page), okúzľujúceho staršieho muža a zamiluje sa doňho. Nevie však, že Justin je ženatý. Keď sa to jeho žena Sabrina (Anna Camp) dozvie, manželovu mladú milenky unesie a násilím ju drží v podkroví domu. Alliena mama nahlási zmiznutie a polícia rozbieha pátranie. To, čo malo byť pôvodne len žart na vyplašenie protivníčky sa však začne Sabrine vymykať spod kontroly. Jej plán na záchranu manželstva je čoraz desivejší, Justin sa pokúša vykúpiť zo svojho hriechu a Allie musí urobiť všetko preto, aby sa jej podarilo zostať nažive. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

Rodriguez odpad!

všetky recenzie používateľa

Teda něco tak jednoduchého a na první pohled špatného jsem už dlouho neviděl! Vše jasné po prvních pěti minutách a zdejší obsah na film je úplný SPOILER od začátku do konce snímku. Stačí přečíst a hned mám obrázek o kvalitě snímku a nemusím ho ani vidět. Já ho bohužel viděl a normálně bych chtěl potkat tvůrce snímku, abych jim mohl hodit korunu za to veledílo! Všem co budou koukat, upřímnou soustrast. 0% ()

pepo 

všetky recenzie používateľa

Tá story je výborná, takže na TV B- čko je to veľmi slušné. Netreba však radšej rozmýšľať, čo by s týmto námetom spravili Coenovci alebo Fincher 5/10. ()

laurinq odpad!

všetky recenzie používateľa

Ja si vždy rada pozriem tie B-čkové thrillery kde názov prezradí celý dej filmu ale toto bolo pre mňa maximálne nestráviteľné, nepomohlo by žiadne drobné vylepšenie. Toto malo toľko nedostatkov, vôbec si neudržal pozornosť. Veľmi, veľmi plytké. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama