Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fúsi má 34 rokov, ale stále žije sám so svojou matkou. Jeho život je monotónnou rutinou. Nečakane sa v ňom však objaví energická Alma a osemročná Hera, ktoré narušia jeho staromládenecké návyky. (ASFK)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (140)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia severská lahôdka o ľudských túžbach, potrebách a o tom ako ťažko sa žije človeku samému. Veľmi zaujímavá osobná dráma na míle vzdialená americkej produkcii. Nič tu nie je umelo prikrášlené ani dotvorené, len aby sa dosiahol žiadúci efekt, proste všetko čo sa deje okolo Fúsiho je ako vystrihnuté z reálneho života. Človek si ani neuvedomuje, koľko lásky a dobroty môže byť v takom outsiderovi spoločnosti, hlavne pre opačné pohlavie. Takí ľudia si nezaslúžia posmešky, ale obdiv. Na druhú stranu čo sa týka konca žiadalo sa mi tam toho trocha viac, pár vecí si v závere pýtalo väčšiu pozornosť a hĺbku. 80/100 ()

owwidius 

všetky recenzie používateľa

Mam mrte rad taketo filmy s dobrackymi outsidermi. Nejak si pri tom uvedomim, kolko veci zbytocne riesim(e) a ze stastie a dobro casto spociva v niecom inom. Preto som vzdy rad, ked mi to nieco pripomenie.. myslim ze ma to robi lepsim clovekom, ehm :) A s tym suvisi aj moja jedina vycitka tomuto filmu, kde plne suhlasim s JASM-ovym komentarom. Nehovorim, ze by film bol lepsi ak by mal trochu iny zaver, ale ja by som si ho zelal. Aj napriek tomu sa ma ten film celkom dotkol. [#11/2016] ()

Reklama

Vesecký 

všetky recenzie používateľa

Komediální drama? Možná pro někoho, kdo si tím neprošel, ale Fúsi mi byl neobyčejně blízký. Muž zafixovaný na matku, která by sice chtěla, aby její syn v pětačtyřiceti dospěl, ale zároveň ho nechce ztratil, chce ho dál ovládat, aniž si uvědomuje, že to byla právě ona, která nesmělého a nerozhodného syna do této situace, kdy se mu každý vysmívá nebo ho považuje za magora, dostala. Je to vlastně moc smutný příběh o osamocené lidské duši... Výborné herecké výkony. ()

poz3n 

všetky recenzie používateľa

Fúsi je prezentován jako typická černá severská komedie. Z tohoto ohledu jsem očekával něco, co jsem vlastně vůbec nedostal. Místo toho jsem s přibývajícím časem úpěl bezmocností jakkoliv nebohému Fúsimu pomoci a přivíral jsem oči víc, než když Hachiko nedostal svoji pravidelnou nádražní svačinku. Film silný ve své schopnosti učinit diváka bezradným. 7/10 ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Krásne natočená chladná dráma zo severu Európy bez zbytočných emócií. Divného Fúsiho si musíte jednoducho zamilovať. A pri komicky ladených scénach sa nahlas zasmiať...napr. keď sa dozvie, že ho cudzí ľudia považujú za divného, keď si musí ako rodený metalista objednať u rádiospeakera Dolly Parton alebo keď rozbije nosy kolegom na párty. Príjemný snímok napriek mierne depresívnemu záveru, ktorý však k takémuto príbehu sedí. Pokora k bežnému životu z neho len tak sála. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené