Reklama

Reklama

Mozog v plameňoch

  • Česko Mozek v plamenech (viac)
Trailer

Susannah Cahalanová má 21 rokov a pred sebou sľubnú novinársku kariéru v prestížnom denníku New York Post. Zrazu začne trpieť záhadnou chorobou. Máva časté záchvaty, počuje hlasy a jej stav sa blíži k šialenstvu. Ako plynú týždne, záchvaty sa stupňujú, pacientka nevysvetliteľne prechádza od hnevu a násilia do stavu katatónie a lekári nie sú schopní stanoviť správnu diagnózu. Po dlhodobom pobyte v nemocnici sa konečne nájde lekár, ktorý doslovne na poslednú chvíľu objaví skutočnú príčinu choroby. Trpezlivo jej pomáha v pomalej a náročnej liečbe, aby mohla znovu začať žiť ako plnohodnotný človek. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (89)

eLeR 

všetky recenzie používateľa

Až do príchodu Dr. Najjara mi to celé prišlo ako nejaké divné sci - fi a ešte aj nemastné - neslané. Potom to začalo byť trochu vážne, a nakoľko som išla do filmu bez toho, aby som o tom niečo vedela, tak ten koniec bol pre mňa celkom prekvapivý. Ale hádam film pomohol s osvetou. Slabúčka trojhviezda. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Vo svojom žánru dobre režírovaný. Film, na základe skutočných udalostí, zachytáva ochorenie mladej slečny, čo spôsobí zápal v jednej časti jej mozgu. Film bez zbytočných odbočiek, sústreďujúci iba na dôležité aspekty celého príbehu. Veľmi zaujímavý a pôsobivý výkon od Ch. G. Moretz. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Vzhľadom na to, že mám Chloë Grace Moretz ako herečku celkom rád a že film svojim poňatím stál hlavne na nej, tak nie som úplne spokojný, čakal som po hereckej stránke niečo viac. Nemôžem tvrdiť, že by úlohu Susannah Cahalan hrala zle, ale zas ani to nebolo niečo také, čo by bolo hodné pamätania, vyslovene len priemer. Príbeh ma však nenudil a hlavne ma milo prekvapil svojim záverom a finálnou myšlienkou s odkazom. Lepší priemer. 65/100 ()

666Carnage 

všetky recenzie používateľa

Chloë Grace Moretz hraje mladou úspěšnou žurnalistku. Ono když v 21 letech píšete pro New York Post,tak ve Vás asi něco je. Problém ale nastane, když mozek začne bojovat s nemocí a celé tělo jí přestane poslouchat. Doktoři tvrdí, že je alkoholik a schizofrenik. Tělo neposlouchá čím dál tím více a Susannah (Chloë Grace Moretz) se uzavírá do sebe. Hlavní hrdinka hraje přesvědčivě a sluší jí to i na nemocničním lůžku. Film je podle skutečné události a pokud někoho filmy s nemocniční tématikou baví, tak směle do toho. Nejedná se o přelomový film ale určitě se na to 90 minut dá koukat. A navíc ve filmu potkáte spousty známých tváří. 70% ()

mira.l 

všetky recenzie používateľa

Teda já jsem od toho nic moc nečekal, a o to milejší to bylo překvapení. Nepříliš dlouhá jednohubka, od které jsem se nedokázal odtrhnout a s napětím sledoval, co se z toho vyklube, jak to dopadne. Osobně jsem tipoval, že nemůže skončit jinde než pevně přikurtovaná na psychiatrii. Od Chloë výborně zahráno. ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (4)

  • Filmovalo sa počas júla 2015 v kanadskom Vancouveri a americkom New Yorku. (MikaelSVK)
  • Film je natočen podle skutečné události. (Nikar)

Reklama

Reklama