Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všetko alebo nič je príbehom o vzťahoch, ktoré nás valcujú, o ženskom priateľstve, ktoré nás chráni, o mužoch, na ktorých sa nezabúda... aj keď vlastne toho nie sú hodní. Príbeh popretkávaný sarkazmom, humorom, hnevom, beznádejou, vášňou, smiechom, slzami, mužským egom a ženským sebavedomím. Príbeh tak skutočný, že v ňom objavíte samých seba... (Continental film)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (450)

VenDulin85 

všetky recenzie používateľa

Napsala bych, že to byla bejkárna, ale nemělo to rohy ani koule. Hlavní gro filmu je jeho komediální stránka, nasmějete se opravdu moc, ale nad dějem nelze přemýšlet.. (opakuji, nelze!) Něco tak nekonzistentního (v porovnání s knihou, se kterou to má společné jen název a jména představitelů) se hned tak nevidí, zachraňují to herci (skvělá Klára Issová) a výše zmíněný humor. ()

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

Já vím, já vím, scénář ohraný, některé scény trochu trapné a moc smysluplnosti se v tom taky hledat nedá. Jenže přesně tohle člověk jednou za čas potřebuje. Zasmát se, zasnít se a nebrat všechno moc vážně. Herecky je to u většiny zvládnuté moc dobře. Třeba taková Klárka Issová mě svou rolí překvapila. Ondru Sokola vítám vždycky, všude a v jakékoliv míře. Tady ho mohlo být víc. A pak samozřejmě špičková Táňa. Soundtrack je taky moc hezký. Naopak škoda toho děsně nepřirozeného dabingu. 4* ()

Reklama

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Před deseti lety podobný ženský film zkusila natočit Pavlásková podle Nesvadbové, dnes je tu Ferencová podle Urbaníkové. Obě autorky knížeček do kabelky vydává Motto, což nebude náhoda. Ve filmu jsou spíše zajímavé určité transpozice. Zatímco knižní hrdinka vede bratislavský antikvariát, filmová vede knihkupectví v Praze. Zatímco Pavlásková si vystačila s lokálními herci, Ferencová si k hlavní hrdince pořídila hned dva Poláky s velmi špatným dabingem. Panenky Pauhofovou a Issovou nechala převlékat do každé scény nejméně pětkrát a aby nikomu nic nechybělo, za kamarády jim dopřála dvojici gayů jak z cukru. Je tohle ještě český film? #finaleplzen ()

hygienik 

všetky recenzie používateľa

WTF? To mi vážne chcú nahovoriť, že keď má dievča 15 ide jej o TO a keď má 35 ide jej o TO? Neverím. A to klišé o bohatom krásavcovi... to si už mohli odpustiť. A čo tak monogamný vzťah na celý život, pani Urbaníková? Čo tak rekonštrukcia nefunkčného manželstva? Neprišlo mi to vtipné, je mi z toho smutno. ()

Lacike odpad!

všetky recenzie používateľa

Film kvalitativne na urovni tych nasich nekonecnych dennych TV serialov na ktore ak nahodou narazim, tak ich vydrzim sledovat maximalne par sekund. Na tento skvost som tiez narazil nahodou a videl som ho cely. Cely cas som bol fascinovany az ohureny tym jak mizerny môze byt nejaky film. Kamenaci oproti tomu vyzeraju jak oscarove veldielo. Mizerna rezia, otrasne vedenie hercov z ktorych vyrazov som miestami nechapal ake emocie momentalne predstieraju, katastrofalny dabing nejakych ukraincov z Polska, otrasna kamera, megatrapne dialogy. Proste film rovnako vtipny ako vsetko v com ma prsty Eva Urbaníková a neschopni filmovi tvorcovia to uz pri prevode na filmove medium nezachranili. Cisty odpad. ()

Galéria (99)

Zaujímavosti (31)

  • Celková príprava snímky trvala štyri a pol roka, počas ktorej sa stalo asi 150 komplikácií. V decembri 2015 dokonca hrozilo, že ju kvôli nedostatku financií nedotočia. Samotné filmovanie trvalo dva roky a prebiehalo etapovo, pričom hlavným miestom natáčania bola Praha. Náklady predstavovali zhruba 1,3 milióna eur. (Sufferer)
  • V scéne, kde skáče Edo z okna, Ľuboš Kostelný naozaj visí z parapety. Ale samotný pád už filmári absolvovali s kaskadérom. (monalisa69)
  • Na lyže se jelo na Slovensko, konkrétně do Nízkých Tater. Chata se jmenovala Luková a je na svahu Chopku. (SONY_)

Reklama

Reklama