Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všetko alebo nič je príbehom o vzťahoch, ktoré nás valcujú, o ženskom priateľstve, ktoré nás chráni, o mužoch, na ktorých sa nezabúda... aj keď vlastne toho nie sú hodní. Príbeh popretkávaný sarkazmom, humorom, hnevom, beznádejou, vášňou, smiechom, slzami, mužským egom a ženským sebavedomím. Príbeh tak skutočný, že v ňom objavíte samých seba... (Continental film)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (450)

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Na Všechno nebo nic musí mít divák náladu a nijak přehnané nároky, protože jde o vcelku tuctový snímek se zvláštním (čti: multislovanským), ale veskrze sympatickým hereckým obsazením - snad jen Klára Issová sem tam přehrávala. Onu tuctovou předvídatelnost vynahrazují nádherné scenérie ze zasněžených Tater. Slabší tři hvězdičky! ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Evita Urbaníková objavia Ameriku... Takýchto príbehových romantických schém napr. taká D. Steelová chrlí celé tony jednu za druhou. Na začiatku je žienka, potom príde chlap s iskierkou v očiach, tá žienku poblázni, zaguľatí, potom príde druhý chlap a všetko sa komplikuje.... atď... atď. No uznajte, nič prevratné. Priznávam však, že som sa nenudil a že snímok zbehol ako voda. Z väčšej časti vďaka vôbec nie zlej technickej stránke filmu a mne pomerne sympatickému hereckému osadenstvu. Casting našťastie vyšiel tak, že pobral pre mňa to najzaujímavejšie zo súčasnej čs scény. Z tohto pohľadu by som ale možno privítal aj troška odvážnejšie scény ženského osadenstva a viac lechtivých scén, aby sa zlepšil aspoň ten prízemný a konzumný aspekt snímku. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Reklama

Ampi 

všetky recenzie používateľa

Aby to u mě neměl Po strništi bos v soutěži o 25. Českého lva příliš jednoduché zhlédnul jsem Všechno nebo nic. I když na prvně jmenovaný film, nemá byl jsem na konec docela milé překvapen. Sympatické herecké obsazení a docela dost dobrých nápadů. Sice to jsou slabší 4 hvězdy, stálé to jsou 4 hvězdy. ()

Hamaradža 

všetky recenzie používateľa

Ľútostná hviezdička za úžasnú Táničku a tých pár dobrých heftov. Všetko alebo nič je telenovelový patvar, ktorý smeruje odnikiaľ nikam, jeho postavy sú protivné karikatúry, je plný zbytočných scén a z prstu vycucaných zvratov a ináč asi nestojí za hlbší rozbor. Myšlienkové dno pre masy, nebrať. A čo ten príšerný postsynchron? Ako sa toto dostalo do kín? Dokonca dosiahlo takýto komerčný megaúspech? Smutné, presmutné. ()

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Tak copak se nám to uvařilo a bublá v kotlíku? Máme tu trošku Lásky přes internet, Sexu ve městě, Deníku Bridget Jonesové a nevím ještě čeho všeho dalšího plus výrazné herce. Tyto ingredience nejsou vůbec špatné. Jen by se neměly míchat, ale řádně protřepat. Potom dobře dochutit, osolit, opepřit a přidat špetku čili, možná ještě trochu oregana nebo tymiánu. Jako dobře, je to naprosto odpočinkový film. Nic jiného jsem od něho ani nečekala, takže splnil svůj účel. Polští herci jsou sympaťáci a dobře se na ně koukalo. ()

Galéria (99)

Zaujímavosti (31)

  • Keď si v Taliansku Jakub (Michal Zebrowski) oblieka tričko, si ho v jednom zábere iba oblieka, v ďalšom už ho má oblečené a v nasledujúcom si ho zas len oblieka. (Astonko)
  • Ewa Farna mala pôvodne naspievať pesničku "Love is the Only Way", ktorú z filmu poznáte v podaní Alžbety Kolečkářovej. Viac sa jej ale páčila druhá pieseň "Všechno nebo nič", o ktorej tvorcovia ani neboli presvedčení, že ju do filmu zaradia. Teraz je z nej hit v troch krajinách. (monalisa69)
  • Úplne prvý scenár na film obsahoval dvakrát viac obrazov a scén, ako sa napokon reálne nakrútilo. Eva Urbaníková (autorka predlohy) s režisérkou Martou Ferencovou museli scenár odložiť na tri mesiace, aby sa k nemu dokázali vrátiť s červeným perom, ktorým vo veľkom škrtali. Jeden z oslovených dramaturgov dokonca autorke poradil, aby sa Vanda (Klára Issová) s Lindou (Tatiana Pauhofová) vo filme pohádali a dostali do konfliktu, aby bolo napätie. To ale Evita odmietla s tým, že tieto dve sú nerozlučné v dobrom aj v zlom. (monalisa69)

Reklama

Reklama