Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všetko alebo nič je príbehom o vzťahoch, ktoré nás valcujú, o ženskom priateľstve, ktoré nás chráni, o mužoch, na ktorých sa nezabúda... aj keď vlastne toho nie sú hodní. Príbeh popretkávaný sarkazmom, humorom, hnevom, beznádejou, vášňou, smiechom, slzami, mužským egom a ženským sebavedomím. Príbeh tak skutočný, že v ňom objavíte samých seba... (Continental film)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (450)

hygienik 

všetky recenzie používateľa

WTF? To mi vážne chcú nahovoriť, že keď má dievča 15 ide jej o TO a keď má 35 ide jej o TO? Neverím. A to klišé o bohatom krásavcovi... to si už mohli odpustiť. A čo tak monogamný vzťah na celý život, pani Urbaníková? Čo tak rekonštrukcia nefunkčného manželstva? Neprišlo mi to vtipné, je mi z toho smutno. ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tupý a jednoduchý scenár, ako je samotná autorka tohto veľdiela. Hnusne vulgárne a všade samý sex, debata o ňom neustane ani pri rozbaľovaní vianočných darčekov a prítomnosti malých detí. Na dôvažok musíme pridať homosexuálov, aby sme boli politicky krásne korektní, a tak si Kostelný konečne mohol zahrať v životnej roli. Hral totiž samého seba a div sa pod ním sneh neroztopil. Paradoxne bol však on sám najlepším hercom. Následne prichádzajú romantické scény, pri ktorých nejednému vypadne slzička z oka. Nenápadné uviaznutie na lanovke, popraskané buzi pery, hromadná sauna. Čerešňou na torte je monštruózne prehrávanie Pauhofovej a Issovej. Keď prvá menovaná už nevie, ako to zachrániť a jej postava ju vlastne ani nepustí niečo hrať, siahne po svojej osvedčenej finte, ukáže kozy. Celkovo je na mieste porovnanie s Rosamunde Pilcher s tým, že je to ešte horšie. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Evita Urbaníková objavia Ameriku... Takýchto príbehových romantických schém napr. taká D. Steelová chrlí celé tony jednu za druhou. Na začiatku je žienka, potom príde chlap s iskierkou v očiach, tá žienku poblázni, zaguľatí, potom príde druhý chlap a všetko sa komplikuje.... atď... atď. No uznajte, nič prevratné. Priznávam však, že som sa nenudil a že snímok zbehol ako voda. Z väčšej časti vďaka vôbec nie zlej technickej stránke filmu a mne pomerne sympatickému hereckému osadenstvu. Casting našťastie vyšiel tak, že pobral pre mňa to najzaujímavejšie zo súčasnej čs scény. Z tohto pohľadu by som ale možno privítal aj troška odvážnejšie scény ženského osadenstva a viac lechtivých scén, aby sa zlepšil aspoň ten prízemný a konzumný aspekt snímku. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Malarkey odpad!

všetky recenzie používateľa

Opravdu je česká filmařská scéna natolik špatná, aby tu producenti zaplatili film, který se tváří (a nejen tváří) jako vzorová kolumbijská telenovela? A ještě do toho všeho tahala polské herce, kteří předvádí v polských filmech úplně jiné kousky? Ono totiž přeskočit z polské kinematografie do podobné sračky není jen tak. Čeští filmaři se mají opravdu hodně co učit od našich polských sousedů. ()

dr.fish 

všetky recenzie používateľa

Neuvěřitelné především je, že producenti dovolí režisérovi něco takového zmatlat. Režisérka má všecky trumfy v ruce a natočí tureckou telenovelu. Několik světlých momentů tam je, ale vždycky dokonale zabitých následující scénou. Ti Poláci co tam hráli ty mluvící hlavy, to nelze ani komentovat. Nejlepší byl Petr Vaněk. Ostatní se snažili alespoň nemít z ostudy kabát. Nechápu proč se to takhle točí...50% ()

Galéria (99)

Zaujímavosti (31)

  • V Poľsku sú prísnejšie pravidlá ako na Slovensku a v Česku. Keďže je film prístupný od 15 tich rokov, vystrihli sa všetky intímne scény, takže poľskí diváci mohli vidieť film iba bez nich. (monalisa69)
  • Film sa umiestnil na 34. mieste v rebríčku 50 najnavštevovanejších európskych filmov roka 2017. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama