Reklama

Reklama

Mike a Dave zháňajú baby

  • Česko Mike i Dave sháněj holku (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tento film bol natočený podľa skutočných udalostí. Nečakajte však žiadnu drámu, osudy vojnových hrdinov, alebo nebodaj životopisný film niektorého z politikov, či excentrického umelca. V tomto prípade ide o katastrofickú komédiu, ktorá popisuje príbeh dvoch bratov Mikea a Davea Stangleových (Zac Efron, Adam DeVine), ktorí boli vždy presvedčení o tom, že jedine oni dokážu rozbehnúť tú správnu zábavu na rodinných oslavách. Či to boli svadby, narodeninové oslavy, alebo pohreby. Ostatní priami účastníci týchto stretnutí to však rozhodne videli inak. Hlavne z toho dôvodu, že takmer každý príspevok bratov do spoločnej zábavy skončil totálnou katastrofou: rozsiahlym požiarom, ťažkým zranením, infarktom, demoláciou slávnostnej tabule a pod. A tak keď ich sestra (Sugar Lyn Beard) začne plánovať svadbu na Havaji, nastane pochopiteľné zdesenie a milí bratia dostanú od rodičov podmienku. Na svadbu si musia zaobstarať partnerky, ktoré ich udržia na uzde. Mike a Dave preto začnú cez internet zháňať baby, ktoré by ich sprevádzali na havajskú svadbu ich sestry. Tejto ponuke odolá len máloktoré dievčenské srdce, a tak si môžu vyberať. Mladí rebeli tajne dúfajú, že si vyberú slušné dievčatá a oni sami si potom užijú divokú dovolenku. Ale trpko sa prepočítajú, zo slušných dievčat sa vykľuje nekontrolovateľné dievčenské duo (Anna Kendrick, Aubrey Plaza). Táto dvojica ich dokonca prekoná aj vo flámovaní a katastrofách všetkého druhu. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (183)

mortak 

všetky recenzie používateľa

Mohla to být slušná současná dirty verze divadelních komedií z devatenáctého století, na které do divadla chodí slušní malomestaci a říkají tomu umění, jenže to by tomu tvůrci museli věnovat více času, než přivést herce do jistého havajskeho hotelového komplexu (jeho název uvidíte snad každých pět minut) a nechat je improvizovat. A protože ústřední čtyřka jsou skvělí herci a komici, tak když jim to vyjde, stojí to za ty prachy za lístek. Když si Tatiana a Mike přiznávají, že jsou totální autsajdři, je to nádherně bergmanovské. Problém je, že takhle to vyjde jen párkrát za celý film. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Malo to neskutočný potenciál. Ale kto by ho rozvíjal na vydarenú letnú komédiu, keď v dnešnej dobe stačí tak málo, aby sa divácka obec rozosmiala. Takže z toho vyšla nemorálna, hrubá slapstickovka, kde sa humor drží na nižších polohách kvality a kde celú situáciu zachraňuje záverečná svadba a niekoľko dobrých hlášok. ()

Reklama

wooozie 

všetky recenzie používateľa

Klasická přisprostlá a naprosto buranská americká komedie, kde je celá zápletka úplně o ničem a herecké výkony těžce hraničí se zoufalostí. Nicméně ačkoliv mi celou dobu u toho bylo neskutečně trapně, tak jsem se u toho vlastně obstojně bavil, ale pokud skutečně nemáte rádi neoriginální a bizarní komedie, tak se tomuto kousku obloukem vyhněte. Typický snímek, který je tak trapný a nevtipný, až se u to člověk dobře baví, i když se většina lidí za to bude až stydět, ale upřímně R-kových komedií není nikdy dost. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Devine a Efron ako bratské duo majú v ďalšej bláznivej americkej komédií za úlohu, nájsť si doprovod na sestrinu svadbu za účelom, aby ju zas neposrali ako všetky rodinné oslavy. Čo sa im samozrejme aj napriek tomu dokonalo podarí a je to celkom dobrá zábava. Dosť dobre som sa pobavil ale nešlo o komédiu, ktorá vytrhne zo sedačky. Aj pri hercoch je to ako na hojdačke, jeden vás udiví svojím výkonom druhý zas sklame. Vata strieda super vtipné pasáže čo tento film v mojich očiach radí medzi priemerné. Škoda ak by sa udržala konštantná vlna humoru bolo by to päť hviezd jak vyšitých ale takto je to iba priemer. 51% ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Aj keď to bola v podstate klasická šablóna typickej americkej komédie, tak som sa celkom bavil. Samozrejme, nie na všetkom, ale pri porovnaní s inými súčasným US komédiami to bolo isto lepšie. Do veľkej miery aj vďaka skvelej hereckej "štvorke" v hlavných rolách, menovite Anna Kendrick, Aubrey Plaza, Zac Efron a Adam DeVine. Už samotný základ filmu bol nadpriemerný, a aj keď to pôsobilo v podstate schematicky, tak tie dejové zvraty, dobré scény, a trefné hlášky to povýšili na nadpriemer. Aj keď škoda zopár perverzností, ktoré to opäť potiahli dole - akoby to bez toho v USA ani nešlo :/ ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (9)

  • Když Mike (Adam Devine) nakreslí do písku čáru, tak jde za ním žena v bikinách, jenže při prostřihu z druhé strany po ni není ani vidu a přitom neměla dost času odejít nikam jinam. (Patrik256)
  • Celosvětová premiéra proběhla 29. června 2016 v Los Angeles. (ČSFD)

Reklama

Reklama