Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To, čo ste počuli o Helen Keller (Jessie Wiseman), prvej hluchej a zároveň slepej osobe, ktorá vyštudovala Harward, nebola úplná pravda. Toto je odhalenie o nej a jej nevšedných schopnostiach.
Písal sa rok 1910 a rodinka Kellerovcov si žila svoj každodenný život kdesi v lesoch v oblasti Tuscombie v Alabame. Jedného dňa však prišla pohroma: rodinu prepadli vlci, rodičov roztrhali a Helen pripravili o zrak aj sluch. Keď sa zotaví, začne s tréningom, aby si to mohla s nimi vybaviť. Po dlhej a namáhavej príprave schytí do svojej pravice meč, ktorý jej otec ukul špeciálne pre ňu, a vydá sa za pomstou. (beso74)

(viac)

Recenzie (3)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Ozajstný príbeh o hluchonemej Helen Keller. Jej rodné mesto napadla svorka vlkov a mnoho ludí pripravila o život. Šerif sa však svorky obáva a tak dúfa, že vlky odídu, takže tento problém nerieši. Helen, ktorá kvôli vlkom prišla o zrak, sluch a rodičov, sa rozhodne vziať spravodlivosť do svojich rúk. - Komédia s prvkami hororu, ktorá ma kvôli amatérskemu spracovaniu totálne rozsekala. Všetko tu je tak tupé, že sa človek musí len smiať. Herečka, ktorá hrá Helen, predvádza naprosto katastrofálny výkon, ale podla mňa to bola jej úloha, takže vlastne hrala velmi dobre. Týmto sa dostávam k vlkom, ktorí stáli proti nej. Po žralokovi z Raiders of the Lost Shark nakreslenom na papieri je to asi najhoršia adaptácia zvierat, akú som v horore videl. Proste tam je bábka nehybného vlka, ktorý len stojí na mieste, občas zábery vlkov z prírody a taktiež sa tu objavila digitálna svorka, ktorá len prebehla cez screen. Keď prišlo na vraždu, dali tvorcovia do záberu postavu ležiacu na zemi a vedla nej položili 2 bábky, ktoré postavu akože trhali a odvšadial striekala digitálna krv, ktorá ani nevyzerala ako krv. Celý horor sa odohráva v old school looku, ale to mi nerobilo žiadny problém. Ešte by som rád vedel, kde Ross zlákal také mená ako Lin Shaye alebo Richard Riehle. Lin vela priestoru nedostala, ale znovu ma velmi potešila. Hlavne ked rovnako ako v Insidious použila slovo Bitch!, ktoré od nej znie najlepšie na celej hororovej scéne. Ostatné postavy boli tak tupé, ako to scenár vyžadoval. Najpozoruhodnejší je fakt, že je celý film bez sexuálnych scén, k čomu sa počas hororu vyjadrí aj sám režisér. Vďaka stopáži je to celé znesitelné a mne nezostáva nič iné, ako udeliť plný počet. A to som pred pozretím nevedel, ako to môže mať na IMDB 9.6 z 10. + Richard Riehle + Lin Shaye + herečka z A Haunted House + herec z Tales of Halloween + herec z Life After Beth + herec zo Zombeavers ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Dosavadní hodnocení na CSFD mluví za všetko. Amíci tento typ humoru totiž milujú a zdejśí to buď pojmou, nebo ee. Odpad / 5 ani omylem. Jedná sa totiž o inscenáciu, ktorú si spoza kamery Ross náležite užil a vysmál se tak do diváckého gzychtu. Pre obrúsených divákov žádný překvápko. Komediálne, ani horrorovo to síce neplní svou funkci, no neurazilo. ()

George Stobbart odpad!

všetky recenzie používateľa

Jedna z najabsurdnejších hororových dementností, čo sa mi podarilo za tento rok zhliadnuť. Ku cti tvorcov slúži snáď len to, že ju v čase halloweenskom sprístupnili pre potenciálnych záujemcov zadarmo, pretože za niečo takéto by sa mali hanbiť pýtať čo i len dolár. Ale body (resp. hviezdy) za to aj tak nedostane; kde nič nie je, ani ja neberiem. ()

Reklama

Reklama