Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ďaleká budúcnosť. Pri prenose zmrznutých ľadových objektov zo spustošenej Zeme sa z jedného z ľadovcov vynorí Jason Voorhees a posádka lode má po chlebe. Desiaty diel hororovej série Piatok trinásteho. (POMO)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (338)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

„Jason X“ nefunguje jako horor, což si tvůrci uvědomili a vložili do toho humor, případně hodně cool scény, jako třeba Jasonova finální přeměna. Musím říct, že jsem mi to zamlouvalo, protož jsem měl pocit, že sleduji béčko, které si na nic nehraje a dělá přesně to, co podobné filmy dělat mají. Baví. Je to ujeté je to místy dost praštěné a nemá to smysl vztahovat k předchozím devíti dílům, ale stejně to prostě baví. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Piatok 13 ma už nemá čím prekvapiť, aspoň už nie po tomto filme. V tejto sérii som videl solídne jeby, ale aj čisté sračky. A, že tvorcovia tejto sérii majú veľkú fantáziu som si už zvykol, pri predošlých častiach, ale čo dokázali tu, môžem povedať len sila. Neuveriteľné, takto celkom dojebať sériu to dosť zamrzí. Tento film zabíjali nezmyselnosti, dementný scenár a vraždy sú veľmi slabé. A o atmosfére sa tu nedá vobec hovoriť. A to ako zas vstal zmŕtvych Jason a z neho urobili Terminátora, tak to bolo totálne trápne, a práve vtedy som to chcel vypnúť, ale vydržal som. Z tohoto námetu sa mohlo vytrieskať veľa, ale nenašiel sa žiadny schopný scenárista a ani režisér. ()

Reklama

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Jason sa v tomto filme dostal teda do poriadnych sračiek, t.j. chudák Jason bol zmrazený a následne po mrtne rokov skúmaný, dostal sa do vesmíru, bojoval vo virtuálnej realite a všeličo možné. Znie to celkom zábavne a netradične, avšak zas taká sranda to nebola. Snaha vymyslieť niečo nové, netradičné, čo by ozvláštnilo sériu o Jasonovi, narazila na slabé mozgové kapacity autorov. Zaslúžili by si aj oni zmraziť a vystreliť do vesmíru, možno by im tam v budúcnosti urobili aspoň nejaký upgrade mozgu, filmu a im by to prospelo. ()

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

1,5*/5 Strašný trapas, ale občas celkom zábavný...Jason ako Terminátor, brutálne sci-fi efekty, David Cronenberg, béčkovitosť každým záberom. Stále je to "varenie z vody", atmosféru, napätie, nebodaj zmysel tu hľadať netreba. Keď nerátam Freddy vs. Jason je moje poradie obľúbenosti celej série takéto (od najlepšieho): part 4, part 6, part 1, part 3, part 5, part 2, part 7, part 8, part 10, part 9. ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Tak tenhle desátej Jason ve vesmíru rozhodně nebyl tak špatnej. Po katastrofální devítce kterou odmítám brát jako oficiální pokračování tady dochází aspoň k vylepšení reputace. Jason opět jako ultimátní zabiják který tu ovšem najde sobě rovného v podobě ženského androida. Dále se tu najde rozhodně opět pár vtipných vražd plus ultimátní konec kterej jednoznačně naznačuje, že koncem tak úplně není i když dalších dílů už jsme se nedočkali. No co už možná je to tak lepší. Aspoň lze mluvit o důstojném rozloučení z killerem z Crystal lake.55% ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (20)

  • Jason X byl prvním filmem série, jehož rozpočet přesáhl 10 milionů amerických dolarů. Současně však v USA vydělal z celé filmové série nejméně. (gogos)
  • Ve Velké Británii se jednalo o první film ze série, který mohli v kinech spatřit diváci již od 15 let. (gogos)

Súvisiace novinky

Carpenter je Psychopath

Carpenter je Psychopath

18.05.2005

Legendárny John Carpenter (na obr.) sa po štvorročnej odmlke vracia na scénu. Jeho najnovším filmom bude thriller PSYCHOPATH o bývalom agentovi CIA, ktorý je povolaný späť do akcie, aby zastavil… (viac)

Reklama

Reklama