Reklama

Reklama

Horná Dolná

(seriál)
  • Česko Horná Dolná (festivalový názov)

Série(14) / Epizódy(161)

Obsahy(1)

Smiech je najlepší liek! Aj preto Televízia Markíza prináša na televízne obrazovky nový seriál s veľavravným názvom Horná Dolná. Vtipné príbehy svojráznych dedinských postavičiek si nepochybne zamilujete na prvý pohľad. Obyvateľmi Hornej Dolnej sú napríklad ambiciózny starosta, ktorý je voľnom čase vášnivým rybárom, kňaz, ktorý statočne bojuje s pokušeniami, ktoré mu prináša život, či policajt, ktorý sa venuje aj takej závažnej kriminalite ako stratený bicykel. Uvidíte, aké je to byť najväčším frajerom v dedine a zasmejete sa aj na súperení dvoch energických žien o priazeň mužov v obci. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (131)

Scraffy 

všetky recenzie používateľa

Celkom trápny a prekvapivo nudný slovenský komediálny seriál, ktorý ma naviac hercov na kraji amatérizmu. Nechápem, prečo a ako dokázal tento seriál ohúriť mladých. Je to naozaj zlé. Humoru je tam veľmi málo a aj to minimum, ktoré tam je, tak je dosť trápne. Jedna hviezda len za využitie slovenskej hudby, ktorá sa pekne hodí do danej situácie. Inak zhola nič. ()

cure 

všetky recenzie používateľa

Vítaný vietor na poli zábavy televízneho programu. Samozrejme nie je to zábava intelektuálna, ale to vôbec nevadí, pretože sa na to ani nehrá a vidieť, že herci a scenáristi vedia bravúrne pobehovať na špagáte medzi zábavným a trápnym. Kvitujem dĺžku a snahu o príbeh v každom diely. Spolu so Zborovňou, Susedmi a Sekerovcami najlepšia domáca zábava v TV od revolúcie. ()

Reklama

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Sklamanie, prekvapivo?.... vlastne ani nie. Už štyridsaťpäť minútová, premrštená stopáž naznačovala, že ide len o komerčnú vojnu v prime time (Všade vo svete je podobný formát seriálu cca o polovicu kratší...asi vedia prečo). A to sa iba potvrdilo a potvrdzuje v každej časti!!! Byť to o polovicu kratšie mohol sa z toho stať možno i ďaľší kultoví seriál na našich obrazovkách, ale takto....Po štyroch odsledovaných častiach, môžem povedať, že ma žiadna nezaujala, výraznejšie nepobavila (samozrejme určité fragmenty podarené boli) a u mňa to tým pádom zapadne v prachu. ()

Dellamorte

všetky recenzie používateľa

Nepotrebujem sa vypisovať ku každej srandičke, ale mnou prepadnutý visit mi pripol k tomuto rentgenu šelest a zároveň , potvrdil slovácky (NE!)zmysel pre(T/Humor.! Thx za compániu a bro & sist šejker. Tolik bodov nemám, aby som hodila čo len NE hoď bod ( vykultúrovaný zážitok, aký máš aj ty, a nekecaj, že za rok apoň 1x ee. ) ()

dehlie odpad!

všetky recenzie používateľa

Nevtipná komédia je veľmi zmierlivým zhodnotením tohto "výkvetu" slovenskej zábavy. Zamýšľam sa kto sú vlastne diváci tohto seriálu a kde to vlastne žijeme. Vôbec sa nechcem povyšovať, ale čo je veľa to je príliš. Hodnotenie odpad! je niekedy ťažké udeliť, ale v tomto prípade úplne výstižné a zaslúžené. ()

Galéria (674)

Zaujímavosti (13)

  • Na prvej časti sa pracovalo podľa Matthiasa Setteleho viac ako 9 mesiacov. (strategie.hnonline.sk) (tommy187)
  • Úvodnú pieseň k seriálu naspieval Peter "Kuko" Hrivňák z kapely Horkýže Slíže. (Domineus)
  • V epizóde s názvom "Návšteva" je si v scénke, keď Ďuro a Sojka idú do mesta, v odraze bočného skla auta možné všimnúť kameramana. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama