Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gianni Versace vyjde ráno ze své vily, a když se vrací s novinami, na schodech přímo před jeho domem ho postřelí mladík Andrew Cunan. Andrew už má na svědomí další čtyři životy, a i když mu je na stopě FBI, zatím se mu daří unikat. Gianni je převezen do nemocnice, kde však i přes snahy lékařů umírá. Jeho sestra Donatella dorazí do Miami, aby se postarala o všechny náležitosti. Nejde pouze o soukromé záležitosti, ale také o prosperující firmu, kterou Gianni vybudoval od nuly. FBI společně s policií rozbíhá rozsáhlé pátrání, ale zdá se, že Andrew je neustále o krok napřed. (TV Prima)

(viac)

Recenzie (12)

Jason.Cruger 

všetky recenzie používateľa

Prvá epizóda na uvíta perfektne ladenou úvodnou sekvenciu s vlastným očakávaným vyvrcholením. Od tohto momentu sa nám spustia dve časovo odlišné dejové linky, pred a po čine. Musím oceniť podobnosť oboch protagonistou či hlasový prejav Penélope a k a Donatelly, ktorý je úplne identický realite. Rovnako cením ukážku priživenia sa smrti rôznymi spôsobmi, kde uvažujete či sú tí ľudia taký kreatívny alebo chorí. 4* ()

DonBraso 

všetky recenzie používateľa

Vlastně pořád stejná písnička od Murphyho,kdy to chvilku vypadá lahodně a někdy jak v béčkovým seriálu.Nestárnoucí fetišismus prolety kamerou nad scénou jsou hrůza.Nevím proč u všech dílů z dílmy Murphy a televize FX dojdu do půlky seriálu a pak odpadám.Dávám snad poslední šanci dalšímu dílu,jelikož zde je vcelku zajímavé téma a popravdě ač nejsem zrovna v tepelným zdroji jako doma,tak Ricky Martin je docela osvěžující novinka a Penélope to sekne ještě víc než když jindy.Jestli tohle bude stačit či ne,to uvidím co nevidět:) ()

Reklama

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"I learned that from my mother. She was a dressmaker. She had a little store in Calabria. My mother, she would stand with her clients who she considered her friends in front of the mirror and study their expressions. Not the fabric, not the dress. Their faces and only when they were happy, only when they smile, when they relax, her work was complete. My clothes serve you, darling. I work for you. I'm not important. It's you, it's all about you." ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tradičné Murphyho zameranie na menšiny v tradične formálne perfekcionistickom prevedení. Módny návrhár, kreatívec, pre niekoho umelec a jeho múza, čo nič neznamená, predstiera a obľubuje pozlátko. Spojenie týchto dvoch cez tragickú udalosť v úvodnej epizóde v rukách Ryana Murphyho so zameraním na detail je miestami pastva pre zmysly, inokedy len poriadne solídny kus filmárčiny. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama