Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) sa po bolestivom rozchode stretáva s mužom, ktorý by mohol byť konečne tým pravým, teda len do momentu, kým zistí, že „Pán Dokonalý" (Sam Rockwell) má jednu zásadnú chybu - je to nájomný zabijak na úteku pred kartelovým gangom, ktorý ho zamestnáva. Než to však Martha zistí sú už do seba bláznivo zamilovaní. Rozhodne sa tak, že jediným riešením bude „Pána Dokonalého" napraviť. Jeho napravením je presvedčená natoľko, že pre vysnívaný vzťah je odhodlaná čeliť aj následkom v podobe úteku pred vraždiacim gangom. Martha postupom času v sebe objaví skrytý talent, ako byť užitočným parťákom vyvolenému zabijakovi. (Continental film)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (137)

tom.nosek 

všetky recenzie používateľa

Hodně, hodně jiná romantická komedie... První polovina je spíš akční komedie, druhá polovina pak trošku ztrácí tempo a začne to být větší romanťárna. Sam Rockwell hraje svou klasickou postavu, tedy naprostého podivína a šílence. Anna Kendrick tu pak není za cílevědomou ženu jako obvykle, ale spíš za typickou ženu romantických komedií. Tim Roth a jeho jižanský přízvuk je super! Prostě kdo má rád akční komedie a romantické filmy... a je do toho všeho trochu ujetý... ten si tu to svoje najde. Protože Mr. Right má příběh, má lásku, má akci a má i humor. ()

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Ja som asi veľmi divná podľa toho ako vidím, že toto ľudia hodnotili skoro úplne inak ako ja. Pozerali sme ten istý film? Skvelý scenár s vtipnými vsuvkami od všetkých hercov, bláznivý príbeh, romantika, akcia, komédia v jednom s celkom príjemnou stopážou, kedy vám film nepripadá ani príliš dlhý ani príliš krátky. Sam Rockwell vo svojom živle a Anna Kendrick ho len nádherne doplňuje. Ja som sa príjemne zabavila. Naviac sa mi páčil aj soundtrack a My type od Saint Motel úplne vystihuje náturu tohto filmu. A aj ja nemám rada červených medvedíkov. 70% ()

Reklama

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Sam Rockwell je strašný frajer všade kde sa objaví a tento film nie je výnimka. Avšak všetko má svoje hranice a tu mi tá jeho neohrozenosť s akou sa uhýba guľkám a bezstarostne vtipkuje s hitmanmi čo ho chcú zabiť začala časom liezť na nervy. Anna Kendrick je na tom rovnako - bežne je mi veľmi sympatická, no tu sa vôbec nechovala ako normálny človek a keď v závere so smiechom zabíjala ľudí, tak som mal dosť čudný pocit. Ak by odľahčený tón filmu nebol hnaný ďaleko za hranice uveriteľnosti, tak by som si film užil o dosť viac. 5-/10 ()

Fildas 

všetky recenzie používateľa

Nevím jestli za to může mé dobré psychické rozpoložení ale já se u koukání bavil, miluji černej humor a tohle mi přišlo jako mix Pulp Fiction a Mr. & Mrs. Smith . Samozřejmě že scénář mohl být o dost silnější ale jako oddychovka super. Potřeboval jsem vypnout a u téhle ztřeštěné akční-romantické komedie se mi to povedlo. Kdybych na to koukal okem samozvaného pedantského kritika, tak by to byly hvězdy asi pouze dvě a z toho by jedna byla za Sama Rockwella,Tima Rotha a rozkošnou Annu Kendrick . Ale já nechci být zapšklý pedant. PS:Někdo musí jít proti proudu :D ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Hoc má Mr. Right vopred jasný zámer i dobré obsadenie, stále máte pocit, že buď tu niečo chýba alebo svoj potenciál nevie využiť naplno. Dlho neviete prísť na to, čo to je, podobné filmy vznikajú bežne a dokážu byť pútavé i zábavné, no tento je skôr nenápadný a hoci dobre rozohráva scény, akosi mu uchádzajú niektoré pointy a má aj relatívne pomalé tempo. Pán Dokonalý neprekvapí zápletkou, ani jednotlivými scénami. Balansuje na hrane viacerých žánrov, pričom jedna polovica je napchatá akciou, druhá skôr romantikou a komediálne prvky sa tlačia všade. Nad pomyselný priemer však ťahá tento film duo resp. trio kľúčových postáv, pričom každá je iná. Každá postava je svojím spôsobom bláznivá, čím vybočuje tento film z typickej mustry akčnej či romantickej komédie. Spájanie týchto žánrov nie je márne, hoci film nemá pamätné akčné scény a ani úžasnú romantiku. Ale dvojica Rockwell-Kendrick sa so správnym budovaním vzťahu k postavám stará o to, že je úplne jedno, či teraz zúri prestrelka, riešia sa city alebo sa bavíte nad rýchlymi dialógmi, hrdinom držíte palce, záleží vám na nich, lebo sú natoľko crazy a odlišní, že vás pripútajú k sebe. A to je to najlepšie, čo si nízkorozpočtová komédia tohto formátu môže dovoliť i zaslúžiť. Že mala šťastie na dobrý casting, ktorý povyšuje výsledné dianie nad scenár či priemernú réžiu. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama