Reklama

Reklama

Pravda ťa oslobodí. Ale nie vždy. (HBO Max)

Diskusia

Apollyon09

Apollyon09 (hodnotenie, recenzie)

NightPorter

No tam sa špekuluje o tej červenej perle, ktorá sa používa pre ľudské výtvory. Niekto spomenul, že by to mala byť tá pre Bernarda, ale Bernard predsa nie je človek. Práve som ale dopozeral jedno video, kde bola nadhodená myšlienka, že William je vlastne výtvor a jeho halucinácie sú len vnútorný dialóg, ktorý mala Dolores sama so sebou celú prvú sériu. Jeho stav je dosť podobný tomu, čo zažíval James Delos, keď mu William povedal, že je vlastne výtvor a nie človek. Na konci epizódy sa William opýta Dolores, či je sám sebou. A vedú veľmi podobnú konverzáciu ako viedla Dolores sama so sebou v závere prvej série. Tam sa pýtala "Koho hlas si celý čas počula." Bernardov hlas sa zmenil od Arnolda, cez Forda po Dolores, podobne, ako sa menil hlas Emily.

Je teda dosť možné, že veľké odhalenie tejto sezóny bude práve pochopenie Williama, že je vlastne výtvor a nie človek.

na príspevok reagoval NightPorter

NightPorter

NightPorter (hodnotenie, recenzie)

Apollyon09

jako me to napadlo hned na zacatku, kdyz se spekulovalo, ci kulicky to jsou, ze by tohle bylo nejjednodussi reseni :-) skoda no, raci bych kdyby aspon jedna kulicka byl hopkins.

na príspevok reagoval Apollyon09

Apollyon09

Apollyon09 (hodnotenie, recenzie)

NightPorter

No to sa dozvieme až na konci série. To bola aspoň jedna z teórií, ktorú som videl. Včera som si ale prečítal vyjadrenia Nolana k tejto sérii, a tam hovoril, že bude lineárnejšia, ako predošlé série. Takže je dosť možné, že takéto odhalenie nás vôbec nečaká. Takéto prekvapenie mohlo byť odhalenie identít v jednotlivých náhradníkoch. Bol som dosť prekvapený, že s tým prišli už teraz. 

na príspevok reagoval NightPorter

Remivsremi

Remivsremi (hodnotenie, recenzie)

Je největší překvapení epizody, že letos pravděpodobně máme pouze jedinou časovou linii? Ale kdeže! Velký twist epizody dává krásný smysl vzhledem k tomu, o koho se jedná. Vlastně každý velký krok se vydařil. Tempo bylo zběsilé, ale přehledné. Děj se neskutečně posunul a šachová partie je rozehraná stále nejednoznačně. Jedná strana sice vede, to však ve velkém měřítku stále nic neznamená.

na príspevok reagoval Apollyon09

Reklama

Reklama