Reklama

Reklama

Westworld - Dveře

(séria)
  • USA The Door (viac)
Trailer
Sci-Fi / Thriller / Western / Dráma / Mysteriózny
USA, 2018, 10 h 35 min (Minutáž: 58–91 min)

Tvorcovia:

Lisa Joy, Jonathan Nolan

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrajú:

Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, James Marsden, Talulah Riley, Katja Herbers, Ed Harris, Jonathan Tucker, Jeffrey Wright, Neil Jackson, Brian Ames (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(10)

Videá (16)

Trailer

Recenzie (111)

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Intenzivní zážitek a možná i silnější než série první. Příběhově je to klasicky překombinované,zvratovité a matoucí, ale to k tomuhle seriálu patří. Hodně se přidalo na akci, která je velmi brutální a Indiáni či samurajové seriál skvěle oživili. Nedivil bych se, kdyby šel Westworld ve šlepějích Game of Thrones, protože vymyslet se tu toho dá skutečně dost. Bavil jsem se a některé díly téměř nedýchal. Díky pestré režii a vizuálu Westworld patří mezi žánrové klenoty. 85% ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nedá sa nič robiť, woooooow efekt raz a navždy zmizol s posledným záberom prvej série. Som ale rád, že sa tvorivý manželský tím vydal neprebádanými cestičkami a nesnažil sa silou mocou uchovať atmosféru prvej série. Má to za následok stratu mnohých fanúšikov, mne ale osobne snaha a riziko ísť ďalej vyhovuje vic ako opakovanie overeného receptu. Občas zybtočne akčné, občas zbytočne dejovo prekombinované, ale čo sa týka filozoficko ontologických a psychologických a neviem akých ešte otázok sa išlo viac do hĺbky, len to trochu zaniklo v hluku až príliš veľkého množstva vypálených guliek. Chce to maratón prvej a druhej série, aby si človek všetko dokázal v hlave poriadne utriediť. Inak WW2 sa má k WW1 asi ako Matrix Reloaded k Matrixu a myslím, že aj preto pre viacerých sklamanie, pre iných naopak obšírnejší ponor do nastavenej problematiky. Pravdu ukáže tretia séria... VIDENÉ ZNOVA 5/20: Rozhodne je druhá séria stvorená pre opakované pozretie, tu sa nedá nič robiť a možno aj preto má kontroverznejšie hodnotenia. No a najlepšie si obe série dať krátkopo sebe a vyzbrojiť sa tak na tú tretiu. Momentálne mám celý tento fikčný svet viac utriedený a aj som si ho viac užil. Dokonca som docenil aj paralely vzťahov rodič-dieťa (ale aj partner), ktorý je tu rozoberaný u viacerých dvojíc a je akýmsi emocionálnym tmelom celej série. ()

Reklama

Motinski 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

2. séria začala s výrazne odvážnejším tempom. V tej prvej sme boli svedkami ako krásne sa dá spojiť pomalé rozprávanie, epickosť a dôraz na postavy. Druhá odkrýva tajomstvá ktoré sme zatiaľ ako diváci netušili, no na druhej strane dostávame viac ďalších otázok ako odpovedí. Príbeh je občas mätúci ale stále ma to baví. Všetko začína byť akčnejšie, pri postavách viac povrchné, no svojské čaro aké Westworld má zatiaľ nezmizlo.  7/10 ()

T2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

__2.séria__ Tak toto nastrelenie na slepo set sakramentsky nevyšlo, ako výprava a všetky technické veci naokolo + obsadenie je luxus ale ten kostrbatý dej od buka do buka, tie zvraty - nezvraty, dejové linky -plynky, asi najhoršie dopadá akcia, keď príde na ňu tak to jeden podpásový direkt za druhým, toľko naivných útokov sa len tak nevidí. Najhoršie dopadla scéna kde starý ošuntelý Ed Harris prestrielaný ako rešeto ľavou zadnou skolí teda rozstrieľa štyroch ozbrojencov vo vestách ako nič a kto mu pre istotu sundá aj nechcenú ako že robotickú dcéru aby potom dumal že čo to vlastne strašné spravil. Fakt strach a hrôza, čo sa na tomto podieľali teda dali riadne zabrať. /30%/ ()

SonGokussj 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Aneb jak poku*vit vše, co doposud fungovalo.......... Extra psycho nadpřirozeno doprovádí celý seriál, je tam "magie", jsou tam haluze, je tam vše, co jen tak funguje, protože "proto" a NAPROSTO to ztratilo myšelnku první série, která byla naprosto úžasná.... VELKÉ zklamání :-/ Velmi zamrzelo....I'm immortal god... 40 % ()

Galéria (316)

Zaujímavosti (14)

  • Jméno postavy Musashi (Hiroyuki Sanada) je inspirováno slavným japonským šermířem Miyamoto Musashim ze 17. století. Skutečný Musashi je kulturní japonskou ikonou a byl mnohokrát vylíčen v televizi a samurajských filmech. (Epistemolog)
  • V této epizodě zazní skladba „C.R.E.M.“ od Wu-Tang Clan. (Epistemolog)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené