Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televízna adaptácia novely J.Švejdu. Životné peripetie mladého inžiniera, ktorý povýšil hmotné zabezpečenie rodiny nad všetko ostatné. (STV)

Recenzie (4)

retroslovak 

všetky recenzie používateľa

Tento televízny kúsok ma taktiež veľmi zaujal. Dej bol viac ako zaujímavý, dokonca sa tu stretli skutočný otec a syn (Ivan a Elo Romančíkovci), taktiež musím pochváliť pána Milana Antoniča za skvelý výber hudby, áno pán Antonič, hlavička slovenského televízneho archívu, robil aj hudobného dramaturga. Celkovo hodnotím plnými 5 hviezdami, pre niekoho možno prehnané, no mne sa to veľmi páčilo, nič mi tam nevadilo, nie je nič, čo by som mohol vytknúť. ()

PatoP 

všetky recenzie používateľa

Natočené podľa románu Jiřího Švejdu "Havárie". Zaujímavé, že tento román, aj keď iba ako inscenáciu, skôr preniesli na obrazovku Slováci. V Čechách to natočili až o 4 roky neskôr ako celovečerný film s Petrom Pospíchalom v titulnej roli. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Úspech boli, podobne ako dnes, byt, auto a peniaze. Ak to nejde poctivo, tak to pôjde nepoctivo. Mladý technik sa zamotáva, až sa do toho zamotá úplne. Aj za socializmu sme mali mravný úpadok, len je to trochu nudné, dlhé a celkovo slabé. ()

Reklama

Reklama