Reklama

Reklama

Nevinný deň v parku sa zmení na peklo, keď sa Karla (Halle Berry) na sekundu otočí, aby vybavila telefonát s právnikom. V zápätí vidí, ako jej 6-ročného syna Frankieho (Sage Correa) vlečú do auta dvaja cudzí ľudia a veľkou rýchlosťou unikajú preč. Bez pomoci a s takmer prázdnou nádržou je nútená prenasledovať únoscov svojho syna sama. V tejto divokej naháňačke sa musí spoliehať len na vlastné inštinkty, ak chce ešte niekedy svojho syna vidieť. Riskuje všetko a nezastaví sa pred ničím. (Continental film)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (198)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Copak to nikdo nevidí? Prosím, ať si toho někdo všimne." Čeho? Vyhazovaného nářadí z auta, dítěte s nožem pod krkem, tlusťošky vyhozené za jízdy z auta nebo poldy rozdrceného dvěma auty? Normálně by si toho patrně někdo všiml, ale to by Karla nemohla hoďku a půl ukazovat do kamery oba výrazy své tváře - vyplašený a odhodlaný. Mě tedy moc nebavil ani jeden z nich, ale liknavost americké policie mě zaujala. Pověsili fotku na nástěnku a do vysílačky zahlásili, že se asi ztratilo dítě. To u nás by policie neprodleně sepsala tunu papírů, zatvářila by se účastně, po týdnu by případ přidělila nějakému aktuálnímu dovolenkáři a pak by tradičně čekala na zázrak. Tak se to má dělat. ()

radeckator 

všetky recenzie používateľa

Tu jednu hvězdičku dávám za statečnost sobě, že jsem to vydržel do konce a ne za odvahu hlavní hrdinky. Slaboučký scénář s hloupě napsanými postavami a hlavně šílenými dialogy (nejhorší, když si Halle Berry sama povídá v autě), ale hlavně tak absolutně vše nepravděpodobný a nemožný, že každé průměrné filmové béčko musí být naštvaný, protože toto je v jasný béčko béčka. Hlava mě nebere, že tak zkušená a úspěšná herečka jako Halle Berry se nechá přesvědčit k práci na tak mizerným projektu, i když to muselo být zjevné hned po prvním přečtení scénáře. ()

Reklama

Copacabana 

všetky recenzie používateľa

Kidnap pumpuje adrenalín od začiatku do konca. Dramaticky vystihnuté boli hlavne automobilové naháňačky a vhodný bol aj výber záporákov, teda únoscov, už nesympatickejších ľudí vybrať naozaj nemohli. Nesmiem zabudnúť na Halle Berry, ktorá bola v hlavnej úlohe ako ryba vo vode. Čakala som, že tento počin bude ako cez kopirák odkukané The Call, keďže išlo o rovnaký námet, rovnakú herečku, ale čuduj sa svete, bolo to iné a dokázalo to nadmieru zaujať. ()

Vědma 

všetky recenzie používateľa

Tak rozhodně to bylo napínavé, taková variace na Sáru Connorovou, co ji nechceš nasrat. Ale co ty mrtvoly, které celou dobu lhostejně překračovala ve snaze za každou cenu zachránit děcko, mimochodem dost nesympatické.  Únosci by takových nachytali mraky a nemuseli by prožívat takovou apokalypsu, když zjistili, že matka je tygřice zkřížená s Terminátorem. Ale to by pak nebylo co točit, že? ()

zahadum 

všetky recenzie používateľa

Ak chcete vidieť jednoduchý thriller o únose a bavil vás únos s Kurtom Russllom tak si prídete na svoje. Po presladenom začiatku od chvíľke ako sa jej syn stane obeťou únosu sotva budete mať 30 sekúnd na oddych...tempo je šialené...stopáž pridlhá na tento druh drámy....a hlavne musíte pretrpieť kopec nelogických prešľapov .... budú sem tam rušiť adrenalínovú jazdu ale nebude to zase nič hrozné...teda na pomery amerického filmu....a samozrejme film je aj politicky korektný...všetko zlé sa prihodí farbenej ženy a jej synovi...áno ak hádate tak všetky záporné postavy sú belosi :) dokonca aj otravný hostia v reštike :) hrozný ten svet dnes :) ()

Galéria (76)

Zaujímavosti (7)

  • Film mal pôvodne vyjsť 9. októbra 2015, ale jeho vydanie sa 5-krát odložilo, pretože štúdio skrachovalo. Nakoniec bol vydaný 4. augusta 2017. (Arsenal83)
  • V 55 minúte, keď do auta Karly (Halle Berry) zboku narazí iné auto vystrelí airbag. V dalších scénach už po ňom nie je ani stopy. (Astonko)
  • Film sa natáčal v New Orleans a Slidell v Louisiane od októbra do decembra 2014. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

John Wick a Halle Berry?

John Wick a Halle Berry?

28.04.2018

Chad Stahelski natočí po dvou dílech Johna Wicka i trojku. Jak asi víte, titulní hrdina se v ní utká s nejlepšími zabijáky světa, kteří touží po vypsané odměně 14 milionů dolarů. To všechno v… (viac)

Reklama

Reklama