Reklama

Reklama

Harlej - Toník a Vládík

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný / Komédia
Česko, 1995, 4 min

Obsahy(1)

Začiatkom roku 1995 založilo niekoľko českých rockerov hudobnú skupinu Harlej. Medzi zakladajúcimi členmi boli aj Ota Hereš a Tonda Rauer z kapely "Alkehol". Pieseň Toník a Vládik je v poradí treťou skladbou z ich prvého oficiálneho štúdiového albumu. Ten nesie názov "Aj mena ou bejby hel" a vyšiel v roku 1995. K skladbe "Toník a Vládik" bol nakrútený zábavný videoklip, v ktorom si Tonda Rauer zahral nevinnú obeť zvrhlého pedofila. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (3)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Začiatkom roku 1995 založilo niekoľko českých ostrieľaných rockerov hudobnú skupinu Harlej. Medzi zakladajúcimi členmi boli mimo iných aj Ota Hereš a Tonda Rauer z kapely Alkehol. Pieseň "Toník a Vládik" je v poradí treťou skladbou z ich prvého oficiálneho štúdioveho albumu. Album nesie názov "Aj mena ou bejby hel". Vyšiel v roku 1995. Ku songu "Toník a Vládík" natočili zábavný videoklip, v ktorom si Tonda Rauer zahral nevinnú obeť zvrhlého pedofila. ** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Trapácka záležitosť, kde sa akože tvrdí rockeri snažia o infantilný humor. No povedzte, ide to dokopy tak, aby to nekolidovalo? ()

adakraj 

všetky recenzie používateľa

...Já jsem Toník Rauerů. A jsem úplně sám. Ztratil jsem se tady v Praze. Adresu neznám. Jsem sám. Úplně sám... Na rok 1995 skvělá muzika. ()

Reklama

Reklama