Reklama

Reklama

My Little Pony: Equestria Girls - Dúhový rock

  • Česko My Little Pony: Equestria Girls II (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Užijete si nové dobrodružství s My Little Pony: Equestria Girls!
Princezna Twilight Sparkle si odnesla korunu plnou magie do Equestrie, ale černá magie tu zřejmě zůstala. Chystá se školní hudební přehlídka. Do školy přijdou tři nové dívky a přihlásí se také do soutěže. Ale jsou tam proto, protože chtějí zpět černou equestrijskou magii. Nové dívky zazpívají a Sunset Shimmer se to nezdá. Černá magie při zpěvu zapůsobí na všechny kromě slečen ze skupiny Rain Booms. A tak pošle jedna z nich zprávu princezně Twilight Sparkle. Potřebují pomoc, protože nové dívky jsou ve skutečnosti Sirény. A tak se Twilight Sparkle vrací ke kamarádkám do školy. Její kouzlo však nefunguje. Musí na to jinak... Sirény musí zneškodnit protikouzlem při zpěvu. Ale Twilight Sparkle zatím žádné protikouzlo nevymyslela a začátek soutěže se blíží. Dívky se mezi sebou hádají a tím přichází svou sílu a přátelství. Sirény to posiluje. Jenž dívky na to přijdou, přestanou se hádat, spojí své síly a zazpívají. Ani nepotřebovaly žádné kouzlo. Jejich přátelství Sirény zbavilo veškeré jejich síly a magie. Tuto pěveckou soutěž vyhrály...a nejen ji. (TV Barrandov)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (18)

RigorMortis 

všetky recenzie používateľa

Jasné, podobne ako predošlé EqG aj RR vzniklo primárne na to, aby sa z neho vytrieskali prachy. To mi však nebránilo, aby som sa na ňom dobre zabavil. Chytľavý soundtrack, vtip a Sunset Shimmer ako jedna z protagonistiek prebili aj mnou nie veľmi obľúbený Monster High - style celého animáku. S kľudom Angličana 3,5. ()

avril4234 

všetky recenzie používateľa

Akonáhle vyšla informácia o chystaní tohto filmu a nejaké ukážky a info, zhrozila som sa a odobralo mi to chuť tešiť sa na film. Myslela som si, že to bude len jednoducho o koncerte a súťaž o to, kto je lepší hudobník. Ani pesničky ma prvýkrát a dosť dlhú dobu vôbec nechytili. Proste mi to prišlo ako podpriemerný nudný príbeh o koncerte a škole, kde sa podľa ukážok v pesničkách bude i veľa zabávať. Nenašla som v tom žiadnu epickosť a emócie. Ale asi mesiac pred premiérou filmu som sa oň začínala viac zaujímať a zhliadla som najnovšie trailery, vypočula všetky soundtracky, čo vyšli na Youtube a pomaly som menila názor, že z toho môže byť i niečo zaujímavé. Akonáhle som zhliadla film, zažila som šok a obrovské prekvapenie, s ktorým som absolútne nerátala. To prekvapenie hlavne súvisí so Sunset Shimmer a epickosťou finálového súboja (ktorý ma ohromil hlavne pesničkami a atmosférou počas nich). Už mám novú najobľúbenejšiu MLP pieseň i postavu. Rozhodne sa mi film páčil viac než prvý po každej stránke. Sunset si v tomto filme získala moje sympatie, kým v prvom som ju nemusela. Takisto, hoci ja niesom fanúšik backgroundov, tak ich fanúšikovia si určite na svoje prídu v tomto filme. Záporáčky (na to, že všeobecne záporákov neznášam) mi prišli výnimočne sympatické (hlavne Aria), ale o to sa pričinili hlavne ich pesničky. Jednoducho neviem, čo viac dodať. Rozhodne to nieje žiaden prepadák, ako sa mi na prvý pohľad zdalo. Určite jeden z najlepších filmov, aké som videla. ()

Reklama

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Celkom milý a muzikálovo schopný animák, ktorý opäť rozvíja osudy hrdiniek z Equestrie. Stále mi to príde ako infantilná zábava pre mladé slečny, ale v tomto diele som aspoň badal akú takú snahu o zmysluplný dej a soundtrack bol podľa mňa dobrý, aspoň teda mne sa tie pesničky proste páčili. Samozrejme ale od toho nečakajte nič prevratné. 55 % ()

Tambry1231 

všetky recenzie používateľa

No, nie často sa stáva že by dvojka bola lepšia než jednotka... ale pri Equestria Girls je 100% definitívne že dvojka je lepšia. Takže pozrime sa- Sunset Shimmer. OMG, Sunset Shimmer! V prvom filme som ju nemala velmi rada, pretože bola záporáčka a pretože sa mi jej polepšenie zdalo prirýchle. Ale v tomto? Úplne ma prekvapila! A to som si myslela že Discordové druhé polepšenie z epizody Twilight's Kingdom bolo najlepšie. No omyl! Jej túžba druhým pomáhať, zapadnúť a ako si stále svoju minulosť vyčítala ma fakt dojalo. Teraz je jedna z mojich oblúbených postáv. :D A teraz iné veci- pesničky? Chytlavé. Záporáčky? Prekvapivo sympatické, hoci ich stále nemám rada. Pre non-bronies nič moc, ale Bronies si tam určite niečo najdú. Skvelý film. Už sa teším na trojku. :) ()

HakitoCZ 

všetky recenzie používateľa

Musim rict, ze s puvodnim filmem se to neda srovnavat. Ano, mame spoustu chytlavych pisnicek, mame docela zajimave zaporaky, ale jen jednu zakladni dejovou linii. Equestria girls bylo rozfazovano do znovuziskani pratel a tak dal. Rainbow rocks uvidime jen Twilight v depresich, ze neumi napsat magickou pisen, Rainbow Dash, se neustale cpe do stredu deni bez ohledu na city jejich pratel, Fluttershy se boji vseho, Rarity nijak extra nevstupuje a Applejack je jedna z nich, kdo vlastne veci komentuje a nejak resi. Samozrejme, Pinkie je Pinkie a to umi dobre. Celkova myslenka 'Vydame hromady teaseru a cely soundtrack a figurky a ostatni merch dva, tri mesice pred premierovym promitanim filmu' mi prijde jako tah zcela mimo sachovnici. Byl to zajimavy zazitek, slyset treba Trixie zpivat v doprovodu specialni a sobe vlastni muziky, ale celkovy dojem je, ze Hasbro melo na vic. ()

Galéria (83)

Zaujímavosti (1)

  • Jeden z kostýmov, ktoré si Rarity skúša pred vystúpením, pripomína masky členov Daft Punku. (RigorMortis)

Reklama

Reklama