Reklama

Reklama

15 minút. kuchár a hostia

(relácia)
  • Česko 15 min. KUCHAŘ

Obsahy(1)

Ako rýchlo a ľahko uvariť chutné delikatesy.
Michelinovský kuchár Gabo Kocák, ktorého špeciality ochutnali také hviezdy ako Cameron Diaz, George Michael či Tom Cruise, vás naučí, ako za 15 minút uvariť dve jednoduché a pritom vynikajúce jedlá. Podelí sa s nami o svoje obľúbené recepty, ktoré sú upravené pre bežný život zaneprázdnených rodičov či pracujúcich a vlastne pre každého, kto chce uvariť chutné, zdravé jedlo a nestráviť v kuchyni dlhé hodiny. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (19)

Aljak odpad!

všetky recenzie používateľa

Zbytočná "show" v hlavnej úlohe s nesmierne nesympatickým Gabom Kocákom. Relácie o varení si pozriem celkom rád, často tam človek načerpá inšpiráciu alebo cenné rady, ktoré sa v budúcnosti hodia. No táto relácia mi príde viacmenej bezprínosná a tie Kocákové "delikatesy" mi vôbec nepripadajú chutné. A nejde len o samotné jedlá, ale prejav tohto človeka mi príde absolútne afektovaný a neprirodzený - či už nadmernou gestikuláciou alebo samotným slovným prejavom. Až nasilu sa snaží pôsobiť ako Jamie Oliver, no veľmi neúspešne. ()

Pharao20 odpad!

všetky recenzie používateľa

Namyslený kreten co varí s drahych surovín, čo sa ťažko zháňajú. Tie rady čo pri varení dáva je ako keby tá relácia bola určená pre potenciálnych šéfkuchárov a nie pre bežných ľudí. Ryžu v ziadnom prípade nemiešajte lyžicou aby ste neporušili štruktúru ryže :d...Moja babka by vám dala oveľa lepšie rady ako dobre navariť za 15 minút, tento program je absolútne nepozeratelny a totálna strata času.. ()

Reklama

unclejack 

všetky recenzie používateľa

Hovorí sa, že čo na srdci, to na jazyku. Každopádne v prípade Gabriela Kocáka je to asi tak ospravedlniteľné, ako úvodné pokusy Thomasa Kamenara v Páli Vám to (Dobreeee). Inak varí vcelku pútavo, ozaj rýchlo a sem-tam sa človek dozvie nejaký chytľavý kulinársky tip spod pokrievky. Odpad určite nie, pre milovníkov nekonvenčného varenia a divných prízvukov ide predsa len o prínosný program, ale doporučoval by som vymeniť ten otrasný všadeprítomný hudobný motív. ()

Maslord 

všetky recenzie používateľa

Prejav Gabriela Kocáka možno niekomu príde divný a afektovaný, ale ja si myslím že je dôležitého ho brať aký je. Predovšetkým za neho hovorí výborné varenie, ktoré predvádza. Čakal som, že formát bude príliš okopčený, keďže názov tomu napovedal. Dá sa však povedať že sa tak vôbec nejaví. Určite dobre pozerateľné a hlavne dosť kvalitné. ()

klichem odpad!

všetky recenzie používateľa

Pozeraj, pozeraj, vidis... Prva veta ktorou ma tento "svetoznamy" kuchar oslovil z obrazovky bola prekvapujuco v jednotnom cisle, co mi ani naahodou nebolo sympaticke. Kde tie telky stale beru taketo divne ksichty ktore maju michellinov? Vyjadruje sa ako hokejista, ma recovu vadu a sam seba tak chvali az mi je zaňho trapno. A aby to nebolo vsetko moji rodicia ho volaju čuchač lebo vsetko ovoniava. Je to maniak! Neprijemny clovek, okukane recepty. ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama