Reklama

Reklama

Felt

Trailer

Obsahy(1)

Amy (Amy Everson) je mladé dievča, ktoré si kvôli obave z chlapcov vytvorilo druhú osobnosť. Jej priateľky jej chcú pomôcť nájsť vhodného nápadníka, lenže Amy sa uzatvára do seba a svojich predstáv. Na tvári nosí masky, ktoré majú skryť to, kým naozaj je. Všetko sa však zmení v deň, keď spozná Kennyho (Kentucker Audley)... (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Rozklad ľudského jedinca pod tiažou samoty a nekonečných sklamaní z druhého pohlavia je mi tak známe, minimálne ako hlavnej ženskej postave z tohoto filmu,preto, som tento film bez nadýchnutia hltal poctivými dúškami, scenár bol napísaný veľmi autenticky a citlivo. Chápal som, pocity a skutky ktoré robila hlavná postava, aj keď som zatiaľ čítal iba kritické ohlasy na to, že ide o silne feministický samoúčelný a jednostranný film, on presne zobrazoval veci tak ako sa dejú aké takýto ľudia pociťujú a v skutočnosti sú. Amy, dievča v živote toľko krát sklamané zo vzťahov a chlapcov v živote, už nedokáže naviazať kontakt ani komunikovať z druhým pohlavím. Jej najlepšia kamarátka sa jej snaží pomáhať, dohadzuje jej rande jedno za druhým. Snaží sa aby udržiavala nejaký sociálny kontakt z ľuďmi ale je to márne. Jej nenávisť a ľútosť ju dovedie až na pokraj schizofrénie. Ako krajčírka si ušije kostým, ktorý metaforicky znázorňuje mužské pokolenie. Oranžový kostým plní svalov a penisu v rozkroku jej pomáha sa vyrovnať z realitou a tak v ňom pobehuje v lese. Avšak ako vždy (aj v mojom prípade) sa predsa niekto nájde. Natrafí na chlapca ktorý sa zdá byť pre ňu úplne dokonalý, akceptuje jej všetky dobré aj zlé stránky, keďže vo svojich záľubách je dosť iná ako ostatný ľudia. Po neskutočne nádherných chvíľkach príde, ako inak, facka od reality, zistí, že ju podvádza. A v tom sa jej na dobro zrúti svet. Považoval by som to za absolútne špičkový film, keby bol koniec a záverečné rozuzlenie aspoň troška v komornom duchu a zbytočne sa netlačilo na pílu a moment prekvapenia. Táto snímka to rozhodne nepotrebovala ale aj bez tak ide o skvelé znázornenie človeka ktorý je rozkladaní samotou. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Amy je mladé dievča, ktoré si kvôli obavám z chlapov vytvorilo druhú osobnosť. Jej priatelky sa jej snažia pomôcť nájsť ideálneho chlapa, ale ona sa radšej skrýva za masky a rozmýšla o tom, ako by mužom ublížila. Všetko sa však zmení vtedy, keď spozná Kennyho. - Naozaj velmi kuriózny horor. Je ťažké o ňom niečo napísať, ale rozhodne môžem povedať že ma šokoval a miestami aj znechutil. Amy zvládla v mojich očiach svoju úlohu perfektne, pretože zahrať toto určite nebolo jednoduché. Niektoré prevleky boli naozaj nechutné a ona v nich vyzerala úplne prirodzene. Možno to znie trochu divne, ale velmi sa mi páčil jej hlas a robil to celé aspoň trochu príjemnejším. Koniec dokazuje, že ženám sa nikdy nedá veriť. + herec z V/H/S a The Sacrament ()

Reklama

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Maska vyrobená z vreca, použitá v jednej zo scén v lese, je inšpirovaná hororom The Orphanage (2007). (Marceloo)
  • Mnoho z masiek a prevlekov použitých vo filme, si vyrobila predstaviteľka hlavnej úlohy sama. (Marceloo)

Reklama

Reklama