Reklama

Reklama

Jason Kelly (Zac Efron) má pred sebou skvelú budúcnosť. Je na najlepšej ceste stať sa partnerom v prestížnej advokátskej kancelárii a o týždeň si berie za manželku dcéru svojho šéfa. Dobre vychovaný mladý muž však neuvážene súhlasí, že odvezie svojrázneho starého otca Dicka (Robert De Niro) na jarné prázdniny...a svadba je zrazu v nedohľadne! Divoké študentské večierky, barové bitky a nikdy nekončiace karaoke noci si Dick vychutnáva plnými dúškami a Jason sa chtiac-nechtiac vezie s ním. Keď sa najlepšia party ich života blíži ku koncu, dedo s vnukom zistia, že napriek tomu, že sú tak rozdielni, ich predsa len niečo spája... (Forum Film SK)

(viac)

Videá (18)

Trailer 1

Recenzie (347)

Duotone28 

všetky recenzie používateľa

Hlúpučkých filmov máme ako maku, všetky sa predbiehaju, ktorý z nich bude mať hlúpejšie/trapno/vtipný scenár a hlášky. Niekde sa dozvedeli, že to je cool a ľudí to baví. Nie, nebaví:)! To rozhodne nebaví, aspoň nie mňa!!! Každopádne toto je zástupca hlúpych filmov, ktorý ale určite za pozretie stojí, a pri troche šťastia (cháp ako tvoje psychicko/fyzické rozpoloženie v čase pozerania filmu) sa budete baviť celkom luxusne. Pozor, nečakať nič svetuborné, len tu dokonale šlapú vtipy a konečne po dlhom čase vidím starého dobrého DeNira vo forme! nazdar:) ()

Triple H 

všetky recenzie používateľa

Dosť veľká sračka, ktorú pred odpadom zachraňuje fakt, že film má tempo, energiu a energickí a snaživí sú aj Efron a De Niro. Efron si ma postupne získava, pretože na svojej kariére poctivo maká a zlepšuje sa. De Niro oproti svojim ospalým výkonom z posledných rokov pôsobí osviežene, čo poteší tiež. Bohužiaľ však obaja páni prepožičali svoju snahu a talent vrcholne trápnemu scenáru. Ako im to silené fuckovanie, dildovanie, gayovanie a pod. mohlo na papieri pripadať vtipné netuším - každopádne výsledok sa väčšinou míňa účinkom. Ďalší súkromný problém mám s tým, keď nám partička milionárov, snobov a uhladených smotánkarov rozpráva príbehy o tom ako, že je správne rozhodovať sa srdiečkom a opustiť krásnu sexi ženskú z bohatej rodiny a s vidinou silného finančného zabezpečenia pre alternatívnu milovníčku fotografií čo trávi svoj čas chlastaním a párty. Niekde v jadre je tá filozofia taká pekne romantická, avšak v reálnom živote stopro nevídaná u milionárov z Hollywoodu - preto ma trochu irituje keď mi takíto ľudia podobné príbehy podsúvajú. ()

Reklama

malylada 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem větší prúser a road movie prolezlá oplzlými vtípky celkem šlape . Sice místy za hranou, zvlášť v podání De Nira, kterého již v podobné roli doufám neuvidím. Především mi vadila Aubrey Plaza, které by dal člověk přes tlamu při každé příležitosti. Je tam více světlých momentů, než těch trapných a zpívající Efron? Na pána !!!! ......5/10 ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

V komentářích někteří skuhrají, že De Niro opustil své vážné role a začal je hanit komediálními rolemi. Mě naopak až v ten okamžik začal bavit a zajímat. Možná jsem nekulturní hovado ale nějaký jeho Taxikář mě vůbec nebere. Zato ve Velké svatbě mě rozsekal smíchy. Pravda, on je v těch komických rolích skoro pořád stejný a nerudný a tak nějak se dá jeho výkon očekávat, ale je roztomilý. Tady z těch svých nerudných dědků trochu vybočil a válcuje. A je to sranda. Buzny, negři, gerontofilky, dealeři, yuppie, pomatení konspirátoři, fakt zábavná policejní dvojka. Všechno dohromady. Takovou čurinu jsem fakt nečekal. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Nečakal som nič prevratné, preto nie som sklamaný. Z feťáčika pomaličky, malinkými krokmi robia opäť herca, DeNiro si ide svoje a celé je to už tak klasicky nasiaknuté sexizmom, že to miestami nebolo ani vtipné. Mašťastie sa to dalo dopozerať a boli tam pekné herečky ( Deutch hádam čoskoro vypláva z týchto B-čkových vôd do poriadneho filmu, má potenciál) 2 z 5 ()

Galéria (113)

Zaujímavosti (12)

  • Aubrey Plaza (Lenore) hrá 21-ročnú študentku, no v skutočnosti bola v čase premiéry filmu o 10 rokov staršia. (m.a.t.o.)
  • Scenár k filmu sa v roku 2011 ocitol na tzv. Blackliste, teda zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama