Reklama

Reklama

Tajomstvo jej očí

  • Slovensko Tajomstvo ich očí (viac)
Trailer 5

Dvojica zohraných vyšetrovateľov FBI Jess (Julia Roberts) a Ray (Chiwetel Ejiofor) je zo dňa na deň rozorvaná vo chvíli, keď sa obeťou jednej vraždy stane dcera Jess. Obaja navyše s hrôzou sledujú ako je hlavný podozrivý prepustený a jeho stopy miznú v neznáme. Po trinástich rokoch hľadania nejakého vodítka nájde Ray stopu, ktorá by mohla priniesť vyriešenie prípadu a spravodlivosť. Na šokujúce tajomstvo, ktoré sa objaví, však nie je nikto z nich poriadne pripravený. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (21)

Trailer 5

Recenzie (201)

choze 

všetky recenzie používateľa

"Vášeň vždycky zvítězí." Průměrný thriller s otravným přeskakováním mezi dvěma časovými liniemi - vyšetřováním čerstvého znásilnění a vraždy a vyšetřováním téhož po 13 letech. Ejiofor charizmatický sympaťák jako vždy, Kidmanka tam má dobrou scénu, kde provokuje vraha (a líbila se mi romantika mezi ní a Ejioforem), Roberts jako zničená matka kromě štkaní nad mrtvou dcerou v popelnici nemá moc co hrát. Finále překvapí, ale do kolen nepošle. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $19,5miliónaTržby USA $20,180,155Tržby Celosvetovo $32,189,727Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,150,847Tržby za predaj DVD v USA $1,877,676║ na také zaujímavé obsadenie až príliš nevýrazní všedný thriller s vyblednutou starenou Juliou Roberts /50%/ ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Napriek neustálemu prelínaniu dvoch časových období, musím uviesť, že žiadny chaos divákovi počas sledovania tohto thrilleru nehrozí. Samotný príbeh pomerne uveriteľný, avšak od tohto žánru očakávam omnoho viac, ako len nápadité rozuzlenie. Atmosféra nulová pričom akcie bolo taktiež pomenej. Každopádne, pozerať sa to dalo a vyslovená nuda nehrozí. ()

PauloZ 

všetky recenzie používateľa

Jako jediné negativum, jinak velmi dobře napsaného, mrazivého a ve finále i překvapivého námětu, považuju táhlost děje. I když to nemá ani dvě hoďky, tak to díky tichým a někdy i zbytečným dialogům a dlouhým záběrům působí velmi místy pomalým tempem. Jinak je to velmi napínavé, atmosférické a tak trošku to mimo hlavní linku (velmi reální námět) odkrývá praktiky federálních úřadů, které někdy, pro větší dobro, mohou být proti srsti. ()

laik_60 

všetky recenzie používateľa

až kdesi v druhej polovici ma niektoré sekvencie upozorňovali ze som niečo také videl, najprv som chcel "obviňovať" režiséra a scenáristu že je to kradnutý námet ale v závere a v diskusiách a komentároch som zistil ze tento film je "rimejk". Vyber hercov ešte nemusí poznamenať že bude lepší .U mňa to platilo. Pôvodný film bol predsa len troska exotickejší. :( ()

Galéria (99)

Zaujímavosti (9)

  • Film se kompletně celý natočil v Los Angeles, v Kalifornii. (herr_carter)

Reklama

Reklama