Reklama

Reklama

Krotitelia dlhov

(relácia)
všetky plagáty
Publicistický
Slovensko, 2014, 28 min

Obsahy(1)

Rozumejú peniazom a pomáhajú rodinám dostať sa z finančného dna. Krotitelia dlhov - Finanční poradcovia (sprostredkovatelia): Tím troch finančných poradcov , ktorí sa špecializujú na riešenie konkrétnych situácií.
Sú to reálni ľudia, ktorí sa živia finančným sprostredkovaním. Ich zámerom je jemne ale nekompromisne predstaviť prácu krotiteľa dlhov – pýtať sa a vytvoriť prostredie dôvery , aby nešťastník vyjadril cez dôveru celú svoju pravdu a kontext.
Krotiteľ je aj psychológ, ktorý spolu s moderátorom citlivo pracuje s nešťastníkom. Je to zároveň prostredník medzi nešťastníkom a inštitúciou / finančnou , právnou , atd.
Krotiteľ  sa orientuje vo svete financií, zmlúv, rozumie produktom a dokáže ich objasniť aj jednoducho finančným laikom ( v postave moderátora).
Krotiteľ  sa orientuje aj v oblasti realít. (STV)

(viac)

Recenzie (2)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Jedno z poučení je nepůjčovat peníze ani rodinným příslušníkům, to už říkala i má prozíravá matka. Nedovedu si představit, jak lidé splácí dnes v době energetické krize, kdy ceny plynu stouply třikrát. https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/869/55055 ()

Reklama

Reklama