Reklama

Reklama

VOD (1)

Šéfkuchár Adam Jones (Bradley Cooper) mal všetko, čo si len mohol želať. A svojou vinou o to všetko prišiel. S dvoma hviezdičkami od Michelina mal bývalý enfant terrible parížskych reštaurácií pocit, že mu patrí svet. Vždy robil veci po svojom a inak a jediné, čo ho zaujímalo, bola dokonalá explózia chutí na tanieri. Teraz sa o to musí pokúsiť znovu – otvoriť svoju vlastnú reštauráciu a získať nepolapiteľnú tretiu michelinskú hviezdu. Na to ale bude potrebovať získať na svoju stranu tých najlepších ľudí. BURNT je výnimočne vtipný a emotívny príbeh o láske k vareniu a jedlu, o láske medzi dvoma ľuďmi a o sile ponúkanej druhej šance. Film má hviezdne herecké obsadenie – okrem Bradleyho Coopera sa diváci môžu tešiť aj na Siennu Miller, Umu Thurman, Aliciu Vikander, Lily James, Emmu Thompson, Daniela Brühla či Omara Sy. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (28)

Trailer 1

Recenzie (390)

hansel97 

všetky recenzie používateľa

Slušně mi z toho vyhládlo a celou dobu se mi zbíhali sliny, ale to je tak všechno. Není to naprostá nuda, ale příběh mne vůbec nezaujal, to už spíš to krásné nasnímané jídlo. Hodně mi vadilo, to že má hlavní postava poměrně temnou minulost, což z toho udělalo naprosto tuctové drama o pádu a vzestupu. Kromě Bradleyho tu herecky nikdo moc neoslovuje, 3 dobré herečky v malých rolích jsou přímo plýtvání a všechno to padá prostě na práh průměrnosti. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $1,702,040Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ Dokonalý "kuchársky" šéf ale len v ďalšej tuctovej zápletke ktorá nemá čo nové ponúknuť a zas sa naháňajú len hviezdičky, ak by sme tu nemali dokonalého animovaného Ratatouille alebo Lásku na kari, tak fajn ale v konkurencii týchto počinov len šedí tieň ktorý obohacuje len bohatý herecký menoslov /videl v kine: 60%/ ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Len mne sa to zdá, alebo je tých kulinárskych filmov už v posledných rokoch ako húb po daždi (Chef, The Hundred-Foot Journey, Comme un chef, etc.)? Darmo, varenie je proste "in". Čo sa týka filmu, základ skrachovaného kuchára, ktorý bol kedysi na výslní a prepadol sa až na úplné dno, bol dobrý, lenže celý príbeh sa potom upriamuje len na perfekcionistickú snahu vybojovať nejakú hlúpu hviezdičku. Bradley Cooper bol síce skvelý, ale ani to nezachránilo tento film od priemernosti. Proste na ňom nebolo nič výnimočné, aj keď to kajenské korenie bolo znamenité :D Btw. Aj tak stále nechápem tie snobské porcie pre vrabcov, za ktoré človek zaplatí celý majland. ()

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Film o ničem. Hlavní hrdina by zasloužil nakopat, nesympatický idiot, který tráví svoje dny sněním o tom, že si pořídí restauraci a když se mu to nějakým zázrakem podaří, tak sní o tom, že dostane tři hvězdičky a mezitím řve na všechny kolem sebe a je na opakovanou ránu pěstí. Jídlo mi nic neříká a ani Bradley to nezachránil. 2* ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Tak trošku jsem se bál toho jídelního snobství. A jelikož žrádlo mám poměrně rád, byl jsem následně docela zklamán. Až na pár chodů jsem měl pocit, že nic z toho by nepolechtalo mé chuťové žlázy tak, jak bych si přál. A to se přitom Bradley Cooper, a nejen on, fakt docela snažil. Nezbývá tedy nic jiného, než naladit na podobnou notu s o rok mladším filmem Šéf, kde bych jim sežral všechno, na co se čočka kamery podívala. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (13)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v Londýne a americkom meste New Orleans. (MikaelSVK)
  • Postava Heleny, ktorú si zahrala S. Miller, sa mala pôvodne volať Sweeney, avšak režisér sa rozhodol použiť Sweeney aspoň ako jej priezvisko v scéne, kedy rozpráva o svojom bývalom manželovi. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama