Reklama

Reklama

Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina

(relácia)
Talk-show
Slovensko, 2014, 266x (44 - 73) min

Účinkujú:

Peter Marcin (moderátor), Jozef Vajda, Martin Hindy, Soňa Pernecká, Miroslav Holec, Tomáš Redey, Martin Breznický, Tomáš Redey ml., Viktor Šuchter (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Talkshow Petra Marcina na aktuálne témy  -  zábavne, atraktívne, netradične. (STV)

Recenzie (49)

BesnaSrnka odpad!

všetky recenzie používateľa

Marcin na to skrátka nemá a nikdy nemal. Moderátorom večernej talkšou by mal byť niekto rozhľadený, pohotový a hlavne VTIPNÝ. Peter Marcin nie ani jedno z toho, ale zato dokáže brilantne obrátiť akúkoľvek tému na lacné sexuálne narážky! Humor na úrovni stužkovej na ktorom sa(súdiac podľa komparzu) môžu baviť len babky po prechode. Klinec do rakvy tomu dávajú bezškrupulózne opajcnuté prvky zo zahraničných talkšou. Odpad! ()

yntelygent odpad!

všetky recenzie používateľa

odporucam slovenskym producentom,aby si pozreli nieco v ceskej televizii....to len , aby boli vlastne v obraze ze co to vlastne ta talk show je,ako to ma vyzerat atd....podla mna , keby to vedeli,tak by nemohli stvorit takyto humus....moderator P.Marcin to uz len dorazil....ked si pomyslim,ze to moze pozerat niekto co pozna podobne programy z Ciech v podani Karla Sipa alebo Jana Krausa tak sa musi smiat na tej trapnosti....a to ani spominane ceske formaty nie su original cesky vynalez,ale oproti tomuto slovenskemu su uplne iny level.... ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Formát talkshow ako takej nie je zlý, dokonca aj hostia sú občas vcelku zaujímaví. Ale ja toho Marcina fakt nemôžem. Jeho vystupovanie, verbálny prejav, gestikulácia a mimika mi jednoducho vôbec nesedia. A za každú cenu byť vtipný sa veru nevypláca, v tomto prípade to platí viacnásobne. Menej je niekedy viac... a to sa týka aj tých trápnych ironických narážok na mnohých hostí. ()

pekko odpad!

všetky recenzie používateľa

Radi pocuvate sovinistickeho egoistickeho narcisa, ako neuctivo skace svojim hostom do reci, ponizuje zeny, vsetko otaca na svoju "zabavnost" a publikum sa na tom puci? Mate radi vtipy trapne, ze by sa za ne hanbili aj deti na zakladke a moment na smiech musi ohlasit dzingel? Chcete sa dozvediet o projektoch tak zbytocnych, ze si musia robit reklamu v talkshow? Potom viete, co budete v sobotu Neskoro vecer robit. ()

janesX 

všetky recenzie používateľa

Nechcem zkritizovať moderátora, poviem to radšej takto, že Peter Marcin by sa mi hodil skôr do filmu, ako do talkshow. Nedá mi neporovnať to s Všechnopárty: je úplne jedno, koho si do štúdia pozvete, všetko je na moderátorovi a na Karla Šípa naozaj nemá v týchto vodách nikto, on chodí na hostí perfektne pripravený a vie čo a kedy sa ich opýtať a aj ako na odpovede zareagovať. Oba programy bežia teraz v podobnom čase, no zatiaľ čo tento obchádzam, na ten druhý sa teším. Prečo? No to sa práve tiež pýtam. Prečo by to raz nemohlo byť opačne? No nemohlo. Aspoň doteraz nie a už ani neverím, že v krátkej budúcnosti. To by sa najprv Marcin musel niečo priučiť od skúsenejšieho a mám aj pochybnosti, že by to v jeho prípade pomohlo. A už vôbec tomu nepomôžu tie, poväčšine trápne vystúpenia hostí, aby ukázali čo dokážu (aj keď to čo dokážu dobre vieme a nemusia nám to teda až takto dokazovať), či za každú cenu spievanie "nasilu"  medzi rozhovormi a všeliaké džingle a t.ď. Myslím že aj to relácii škodí a v plnej paráde tu platí, že MENEJ JE NIEKEDY VIAC. 22,5%. ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama