Reklama

Reklama

Tajný agent uzavrie zmluvu s počítačovým hackerom, ktorý prelomí bezpečnostné kódy k jadrovým zbraniam. Skôr ako sa však dohoda splní, do situácie sa zapletie skupina teroristov. Agent je zabitý, kolegovia už nájdu len jeho telo. Nutne však potrebujú fakty, ktoré poznal len on. Nová technológia umožní preniesť časť vedomia do iného mozgu, ktorý ale musí mať akési „prázdne miesto na zápis nových hodnôt". Túto podmienku spĺňa len jeden prísne strážený agresívny väzeň. Po operácii sa mu v mozgu miešajú jeho vlastné spomienky so spomienkami mŕtveho agenta. To čo sa stane potom a ako sa väzeň zachová nedokáže predpokladať nikto... (TV Markíza)

(viac)

Videá (22)

Trailer 1

Recenzie (266)

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Costner v úloze, která by více sedla Liamu Neesonovi. Klasická akční jednohubka o starém drsňákovi, na své "poslední misi". Bohužel i přes výborné obsazení (trestuhodně nevyužité) se jedná o snímek, který je horší, než by se mohlo zdát a ve kterém nefunguje jediná složka, která by dělala film zajímavým. I ten Costner příšerně přehrává. ()

JJ.Gibson 

všetky recenzie používateľa

Docela nevšední moderní akční film s neuvěřitelným hereckým obsazením! Costner je výbornej badass!!!! Docela rád bych viděl jeho charatker v prequelu :) Film poměrně rychle ubíhá, má napětí, moc se s nikym nesere! Možná mohl být o něco více temnější, ale i tak si udržel po velmi dlouho dobu tu nejvyšší laťku, až konec byl trošku divný, ale jinak, fajn podívání!!!! Costner rulezzzz :D ()

Reklama

BoredSeal 

všetky recenzie používateľa

Kdyby nápad "vzpomínky mrtvoly vsazené do mozku sociopata" zpracoval někdo skromněji, bez přiblbého globálního záporáka a CIA, čistě styl řádícího Costnera používajícího něčí vzpomínky s rozpočtem nedovolujícím zbytečně nudnou drahou akci, věřím, že by byl výsledek lepší. Takhle jen žasnete při pohledu na casting k tak nenápaditému nudnému filmu. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Zrucne natocena blbost. A kevin Costner /Tanec s Vlky, Postman/ v roli chlapa, ktory takmer prizabije niekoho len preto, ze sa predbehol v rade. Teda prizabit niekoho za toto, to je moc silne kafe, stacilo v klude vytat 2 - 3 hajzlovou kefou cez Papulu. Pouzitou, pochopitelne. Krasny dokaz toho, ze taky Scott Adkins je king v b filmoch a arenovkach a la Undisoutted, ale v regulernom a-ckovom filme stale a dlhodobo taha za vyrazne kratsi provaz. Zapletka okolo jadrovych zbrani je nudna, nevtiahne, par akcnych scen je na urovni, ale ani tie to nezachrtanili : 40 % ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Jak môže niekto zobrať toľko zvučných mien a spráskať takto nezáživný, nudný a maximálne obohraný film? Nemyslím si, že tu nie je žiadna dynamika, no súčasne sa tu stále dejú situácie, ktoré sú mi úplne ukradnuté a veľmi málo zaujímavých momentov z veľmi zaujímavého nápadu. Nemôžem povedať, že by som si film neužil ani trochu, no myslím si, že sa z toho nápadu dalo vyťažiť oveľa viac. Minimálne v rámci príbehu. Lenže sa dostávame do XY klišé, ktoré sme videli už dávno a veľmi mi to pripomína minuloročný film Self/Less. Ďalší film, ktorý podľa mňa podkopali klišé, ale tam sa aspoň diali dostatočne zaujímavé veci na to, aby som ho sledoval do konca v pohode. V prípade "Criminal" je to o dosť ťažšie, pretože postavy sú oveľa menej zaujímavejšie a vieme ako to celé bude postupovať. Chcelo to viac atmosféry, menej klišé a viac akcie a dynamiky. Hodnotenie: C- ()

Galéria (162)

Zaujímavosti (6)

  • Väčšina natáčania prebiehala v Londýne, filmári však navštívili aj Kings Road či leteckú základňu R.A.F. Saint Athan vo Walese. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama