Reklama

Reklama

Pätdesiat odtieňov temnoty

  • Česko Padesát odstínů temnoty (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Jamie Dornan a Dakota Johnson sa vracajú ako Christian Grey a Anastasia Steeleová v Päťdesiatich odtieňoch temnoty – druhej kapitole milostného príbehu, ktorý vychádza z celosvetového knižného fenoménu. Začínať bude presne tam, kde skončil jeho predchodca. Odmietnutý Christian Grey sa pokúsi presvedčiť Anastasiu, aby obnovili ich vzťah. Tá súhlasí, avšak len pod podmienkou, že sa zmenia pravidlá, na ktorých doteraz ich vzťah fungoval. Vo chvíli, keď sa medzi nimi začne obnovovať dôvera a do ich spolunažívania sa vráti stabilita, začnú sa okolo nich motať temné tiene z Christianovej minulosti. Ich cieľom je zničiť spoločnú budúcnosť páru. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (9)

Trailer 3

Recenzie (398)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Tak mám nakoniec pocit, že "Fifty Shades Darker" opäť nebude najhorším filmom roku. Minimálne je tu stále Resident Evil: The Final Chapter. Ale keď si to odmyslím, tak je to presne to isté, čo sme mali v minulom filme. Ak postery naznačovali, že by to mohlo byť trošku akčnejšie a nemali by sme tu už žiadne tajomstvá a žiadne pravidlá, tak dokonca mám pocit, že tento film je ešte nudnejší ako predošlý. A drží a nad priepasťou skutočne len minimálne. Balansuje na hrane, aby neskončil v priepasti odpadu. Ale myslím si, že nakoniec ho tam nepošlem. Okey, dialógy sú príšerné, herecké výkony sú mizernejšie, než naposledy, sexuálnych scénok v tomto filme je ešte menej, než sme ich mali naposledy a chémia stále nefunguje. Je to tak nasilu a nezaujímavé a nudné a otravné. Tak by som mohol definovať celkovo "Fifty Shades Darker." Dokonca mám pocit, že miestami je film úplne o tom istom. Je tu scénka, kde Anastasia bude opäť hovoriť Christianovi, že v ňom uvidela niečo, čo on chce zmeniť ako na konci minulého filmu. Je tu scénka s helikoptérou, ktorá nejde nikam. Máme tu ďalšieho týpka, ktorý chce pretiahnuť Anastasiu a bude to potom samozrejme ľutovať a samozrejme tento film musí skončiť trošku viac happyendom a musíme si priniesť padoucha, ktorý sa stopercentne bude chcieť pomstiť v poslednom filme. Ak ste fanúšikom kníh, tak vás môj názor zaujímať nebude. Ale nemyslím si, že je to romantické, nemá to napätie (a to to niektorí kategorizujú ako thriller), nevyvolá to žiadne emócie. Je to len prázdny film o tom, že dvojica chce spolu chodiť a to je všetko. Hotovo. A ja tento film ocením rovnako, ako som ocenil jeho predchodcu spred dvoch rokov. Hodnotenie: D- ()

René.girl 

všetky recenzie používateľa

Taková absurdní americká telenovela o "ideálním chlapovi", který vás po prvním rande obdaruje naprosto novým iPhonem, Macem, autem a ještě vám na účet pošle nějakou tu korunku na útratu. Vy si za to si jen musíte občas nechat naplácat na zadek a koukat se na to, jak "nenuceně" cvičí na kladině. No a když budete extra trpělivá, tak vás po cca. měsíci požádá o roku a dá vám diamant velikosti pštrosího vejce. Film je to děsný, ale když to nebudete brát vážně, tak vám zaručuji, že se parádně nasmějete. 35% ()

Reklama

Earl_23 

všetky recenzie používateľa

Filmařsky to kupodivu nebylo vůbec špatné a místy jsme se u filmu docela dobře bavil (tentokrát už nesmál, ale dobře bavil). Objektivně by to bylo na tři hvězdičky, ale oproti prvnímu dílu byl scénář neskutečně slabej. V podstatě sledujete úplně stejný příběh jako v prvním díle, jenom s rádoby zápletkami a dramatickými momenty, které jsou maximálně nelogické a trapné, ale určitě ne dramatické. Škoda, dokud se to nesnažilo hrát na příběh, nebylo to vůbec zlé. ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ťažko vyjadriť hnus nad týmto dielom. Hlúpejšie nevyzneje ani reklama na Perwoll. Dievčina sa hrá na romantičku a že ona bude určovať pravidlá (čo su v skutočnosti žiadne pravidlá), ale každých 5 minút sa nechá romanticky opichať drsným sadistom, inak duševným mrzákom s mentálnou úrovňou dikobraza. Na rozdiel aspoň miestami akceptovateľnej jednotky, táto časť skĺza do lacnej erotiky, až primitívneho pseudoporna. Na úkor tohto tu skrátka neexistuje príbeh, je tu len stvárnenie ženského ukojenia, paradoxne muž je tu len stelesnením oživeného vibrátora, o jeho rozkoš sa tu žena nestará, takmer permanentne leží jak stoh slamy. Takže takto si to autorka a zdá sa mnoho žien predstavuje. Nájdu si mladého milionára, ktorý ich bude rozmaznávať a sexuálne permanentne uspokojovať. Aké nevinné! Čo sa týka hereckej stránky, tu nie je čo posudzovať. Vo filme nehrá ani jeden herec. Dakota Johnson vyzerá vo všetkých uhloch ako po trojdňovej pijatike. Zatiaľ suverénne najhorší film roku 2017. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $55miliónovTržby USA $114,434,010Tržby Celosvetovo $378,827,494Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,722,827Tržby za predaj DVD v USA $6,662,801║ Strašná tuposť aj na druhý krát, či pokus. Nehorázne banálne a prázdne, naivita ako hrom, bez dejové, bez iskry, či poriadného hereckého prejavu, tu nie je moc čo hrať. Fakt silná konkurencia pre Twilight. /20%/ ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (16)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 55 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 114,6 milionu dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 381,5 mil. (NIRO)
  • Film byl natáčen v Nice ve Francii v době, kdy se tam odehrál teroristický útok. (MessiM)

Súvisiace novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (viac)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (viac)

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

20.02.2016

Pokud máte rádi drsnější filmy, nejspíš vyhlížíte comeback Ricka Deckarda i Johna Wicka. První jmenovaný se vrátí pod dohledem Denise Villeneuvea (Zmizení, Sicario), a to 12. ledna 2018. Harrisona… (viac)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (viac)

Reklama

Reklama