Reklama

Reklama

Kuriér 4 - Reštart

  • Česko Kurýr: Restart (viac)
Trailer 5

Obsahy(1)

Frank Martin (Ed Skrein), bývalý žoldnier cvičený pre špeciálne vojenské operácie, si v súčasnosti zvolil menej nebezpečný spôsob života. Alebo si to aspoň myslí. Žije na juhu Francúzska a pracuje ako kuriér najrôznejších zásielok pre pochybných zákazníkov. Keď ho navštívi jeho otec (Ray Stevenson), naplánujú si pokojný spoločný víkend. Ten sa však rýchlo zmení na katastrofu. Rafinovaná a očarujúca Anna (Loan Chabanolová) a jej tri zvodné spoločníčky Franka najmú, aby im pomohol zorganizovať bankovú lúpež storočia. Frank musí využiť všetky svoje zručnosti, ale hlavne skúsenosti s rýchlou jazdou, aby sa pokúsil v lúpeži predbehnúť šéfa neslávne známeho ruského gangu. Netuší, že sa dal nevedomky vtiahnuť do nebezpečnej hry diabolských žien, ktoré prahnú po pomste. Chcú sa pomstiť bezcitnému šéfovi ruského gangu, ktorý obchoduje s ľuďmi a dodáva dievčatá na prostitúciu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (19)

Trailer 5

Recenzie (243)

alisa.upir 

všetky recenzie používateľa

ůvodní trilogii jsem nikdy neviděla. V traileru mě upoutal Ed Skrein, protože v GoT mi opravdu chybí a jeho náhrada tak přitažlivě nepůsobí. Nicméně je škoda, že GoT opustil, zrovna tenhle film mu tak velkou slávu určitě nepřinese. Ed je charismatický a jeho britská angličtina byla balzámem pro moje uši, bohužel to jsou jediná pozitiva, která o tomhle filmu můžu říct. Už jen to, že film začíná velmi dlouhým pohledem na Audi nebo že některé další scény skoro působí jako porno s autem místo ženský (např. když se na několika záběrech můžeme kochat pohledem na Audi sprchující se pod proudy vody z hydrantů - režisér si ty záběry asi opravdu užíval) působí dost otravně, zvlášť když jste za shlédnutí toho filmu museli ještě platit. Zápletku ani nemá smysl komentovat. Jestli to je jen prodloužená verze nějaké reklamy na Audi a já to nepochopila, pak je chyba na mojí straně. Jinak ztráta času. ()

JohnSmith 

všetky recenzie používateľa

Spíš se to mělo jmenovat Kurýr:Pomsta kurev nebo Kurýr:S otcem v akci. Omladit Franka Martina nebyl špatný nápad, ale Ed Skrein nemá Stathamovo charisma. Akce byla kupodivu natočená slušně a možná i lépe než ve třetím Kurýrovi. Plusem je pak Stevenson, který si agenta na odpočinku skutečně užil a byl vtipný. Jinak zápletka byla už hodně chabá. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $22miliónovTržby USA $16,029,670Tržby Celosvetovo $72,629,670Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ ďalšia povrchná akčná výplachovka od Bessona, nič nové sa v tomto prípade nekoná ale nenudil som sa, celkom dobre to odsýpa, nakoniec som to ale prežil bez újmy čo som nečakal, tak dávam rovný priemer /50%/ ()

Triple H 

všetky recenzie používateľa

Mal som v nedeľu chuť na niečo úplne vypatlané, nablýskané a zábavné - tak som dľa tu nachádzajúcich sa komentárov po náležitej úvahe zvolil najnovší šmak z kuchyne páně Bessona. Nuž vypatlané to bolo dosť, nablýskané viac-menej tiež, len keby tá zábava v poslednej polhodinke nezačala pokrivkávať. Ale ako balzam na moju po výplachu bažiacu hlavu film fungoval ideálne. Kuknem asi aj pôvodné kusy so Stathamom. ()

MartinezZ 

všetky recenzie používateľa

Popravdě si Stathamovy Transportéry nepamatuju, takže nemohu moc srovnávat, o kolik je tohle horší nebo jiné. Kdyby se tohle jmenovalo 'Kukuruku na dovolené', bylo by mi to taky jedno. Co je ale jasné je, že jde o klasickou moderní Bessonovku, takže to nemá ani jednu mozkovou buňku a chování a zvraty nedávají žádný smysl. Ten nalíčenej pizizubka model v hlavní roli, co se choval a chodil jak postiženej macho tomu dodával onen potřebný punc debility, aby to vyznívalo přesně tak, jak Luc požadoval - a vyšlo to, je to debilita, na kterou, věřím, už druhý den po dokončení zapomněli i samotní tvůrci. Tak moc zbytečné to v celé své "kráse" je. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (11)

  • Okrem Paríža sa natáčalo aj na juhu Francúzska, v meste Nice a jeho okolí. (MikaelSVK)
  • Dej sa odohráva v roku 2010, no vo filme je možné vidieť Apple iPhone 5 (predávajú sa od roku 2013) a vozidlá Audi S8, modelový rok 2015. (m.a.t.o.)
  • Jason Statham se vyjádřil k tomu, proč ve filmu nehrál: „Byla opravdu skvělá zkušenost ty filmy točit a rád bych v tom pokračoval. Jenže chtěli, abych podepsal hned tři filmy, ke kterým zatím ani nebyl scénář a navíc mi za všechny tři dohromady nabídli méně peněz, než kolik jsem předtím dostal zaplaceno za jeden díl! Bylo to obchodní rozhodnutí.“ Jason Statham chtěl za svou roli dostat 11 milionů amerických dolarů. (PROCESOR)

Reklama

Reklama