Reklama

Reklama

Kuriér 4 - Reštart

  • Česko Kurýr: Restart (viac)
Trailer 7

Obsahy(1)

Frank Martin (Ed Skrein), bývalý žoldnier cvičený pre špeciálne vojenské operácie, si v súčasnosti zvolil menej nebezpečný spôsob života. Alebo si to aspoň myslí. Žije na juhu Francúzska a pracuje ako kuriér najrôznejších zásielok pre pochybných zákazníkov. Keď ho navštívi jeho otec (Ray Stevenson), naplánujú si pokojný spoločný víkend. Ten sa však rýchlo zmení na katastrofu. Rafinovaná a očarujúca Anna (Loan Chabanolová) a jej tri zvodné spoločníčky Franka najmú, aby im pomohol zorganizovať bankovú lúpež storočia. Frank musí využiť všetky svoje zručnosti, ale hlavne skúsenosti s rýchlou jazdou, aby sa pokúsil v lúpeži predbehnúť šéfa neslávne známeho ruského gangu. Netuší, že sa dal nevedomky vtiahnuť do nebezpečnej hry diabolských žien, ktoré prahnú po pomste. Chcú sa pomstiť bezcitnému šéfovi ruského gangu, ktorý obchoduje s ľuďmi a dodáva dievčatá na prostitúciu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (19)

Trailer 7

Recenzie (243)

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Ještě pořád mě dokáže překvapit bohorovnost a naprostá absence filmařské sebereflexe filmařů. Nazvat restartem něco, u čeho muselo být jasné každému, kdo se začetl do tří stránek scénáře, že to žádný restart nebude, možná tak nějaké zapomenuté TV série na tom nejnudnějším kanálu, kde to budou dávat ve dvě ráno, aby kaliči měli po návratu z pařby u čeho usínat. Na usnutí je to tak akorát. Pořádná porce nadhledu... Chci psát filmové anotace. Dobrej job, ani ty filmy nebudu muset vidět. Nuda. Nejhezčí je prostředí. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Besson s Delamarrem sa rozhodli oživiť ďalší z jeho starších ale o to úspešnejších projektov. Frank dostal krásnu Audinku s meničom značiek, z brusu nový dej ( nie je teda reboot ako reboot ), ocka, ktorý sa baví každú minútu na scéne a krásne zábery na rivieru. Nechápem len, prečo sa neukázala povestná Bessonová bazuka. K deju a k filmu. Ja by som to tak tragicky nevidel. Súboje boli parádne, ( napr ten v disko klube s inštalatérmi ) ženy sa tiež podarili, obsadenie v rámci finančných možností, naháňačky a nostalgická spomínačka na kradnutie auta z garáže nesmela chýbať. Frank si zachoval svoje pravidlá, Skrein je aj pomerne sympatický a s bojovými zručnosťami. Ja som sa bavil celú dobu a čakal som, čo tie blondýnečky ešte vymyslia. A pri rýchlej porovnávačke s Agentom 47 toto vyhralo. Boli by silné dve, ale Stevenson je obľúbenec a bolo vidno, že sa baví. 3 z 5 ()

Reklama

klerik 

všetky recenzie používateľa

Ak niekto frflal na (pre)obsadenie v HITMANOVI: AGENT 47, tak tu musel rovno dostať infarkt. Chápem, že Jason potreboval od série oddych, ale aj seriálový KURIÉR je lepší ako toto. A po všetkých stránkach. Tu je akurát viac modeliek. Ale chovajú sa ako kravy... A nápady v akčných scenách sú zabité slabím natočením... ()

Yoda sama 

všetky recenzie používateľa

Ed možno zvláda tie tri polohy naštvaný-škodoradostný-napätý, no viac z toho celého nevyčaruje, aj zásluhou scenáru a réžie. Ono je to totižto na úrovni toho podivného seriálu čo chvíľu bežal aj v tuzemskej televízii a celkovo to postráda všetko čaro, ktoré mala Leterrierovo-Stathamovská éra. Ostalo z toho len nezaujímavé nič, kde je jedinou zábavnou stránkou Stevensonove machrovanie. Ale nebudem to určite porovnávať s Hitmanom, toto kope aj tak inú ligu, kde sa na akčné scény a ten blbý príbeh aspoň ako tak dalo pozerať bez úškľabkov, s kamennou tvárou. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Proč? Vážně nechápu, proč bylo něco takového natočeno. Nemá to ani trochu příběhovou zajímavost předchozí trilogie. Hlavně to tedy nemá Jasona Stathama, který je prostě nenahraditelný. Ray Stevenson by fajn, měl jednu dvě dobré scény, sem tam to chtělo vypadat docela cool, ale tohle už je něco, co prostě nedovede ničím upoutat. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (11)

  • Luc Besson chcel pôvodne natočiť prequel o tom, ako sa z Franka Martina stal kuriér. Nakoniec sa rozhodol pre reboot, ktorý ignoruje trilógiu s Jasonom Stathamom. (m.a.t.o.)
  • Alternatívnymi názvami snímky sú aj názvy Transporter 4 či Transporter Ignition. (MikaelSVK)
  • V jednej scéne si Frank chladí zničené hánky v ľade po bitke v klube. Ráno už má hánky úplne v poriadku. (ywo666)

Reklama

Reklama