Reklama

Reklama

Kuriér 4 - Reštart

  • Česko Kurýr: Restart (viac)
Trailer 5

Obsahy(1)

Frank Martin (Ed Skrein), bývalý žoldnier cvičený pre špeciálne vojenské operácie, si v súčasnosti zvolil menej nebezpečný spôsob života. Alebo si to aspoň myslí. Žije na juhu Francúzska a pracuje ako kuriér najrôznejších zásielok pre pochybných zákazníkov. Keď ho navštívi jeho otec (Ray Stevenson), naplánujú si pokojný spoločný víkend. Ten sa však rýchlo zmení na katastrofu. Rafinovaná a očarujúca Anna (Loan Chabanolová) a jej tri zvodné spoločníčky Franka najmú, aby im pomohol zorganizovať bankovú lúpež storočia. Frank musí využiť všetky svoje zručnosti, ale hlavne skúsenosti s rýchlou jazdou, aby sa pokúsil v lúpeži predbehnúť šéfa neslávne známeho ruského gangu. Netuší, že sa dal nevedomky vtiahnuť do nebezpečnej hry diabolských žien, ktoré prahnú po pomste. Chcú sa pomstiť bezcitnému šéfovi ruského gangu, ktorý obchoduje s ľuďmi a dodáva dievčatá na prostitúciu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (19)

Trailer 5

Recenzie (243)

Rakosnicek77 

všetky recenzie používateľa

Nechápu to hodnocení. Ano není to Statham, ale je to kurýr a kurýr byl vždy těžce přehnaný. Vždy se tam objevovaly scény, nad kterými člověk nemohl přemýšlet a pokud kvalitu původního kurýra vyzdvihuje jenom herec v hlavní roli, tak to potom ano. Ale tento film je pro mě naprosto totožný. Není to sice až na tak vysoké úrovni, ale účel to splnilo úplně stejně. Akce, auta, holky, všechno co měli předchozí díly. A ty ulítlé scény byli i v původních dílech. Takže za mě to je dobrá průměrná podívá. ()

Triple H 

všetky recenzie používateľa

Mal som v nedeľu chuť na niečo úplne vypatlané, nablýskané a zábavné - tak som dľa tu nachádzajúcich sa komentárov po náležitej úvahe zvolil najnovší šmak z kuchyne páně Bessona. Nuž vypatlané to bolo dosť, nablýskané viac-menej tiež, len keby tá zábava v poslednej polhodinke nezačala pokrivkávať. Ale ako balzam na moju po výplachu bažiacu hlavu film fungoval ideálne. Kuknem asi aj pôvodné kusy so Stathamom. ()

Reklama

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Taková katastrofa to není, ovšem už z principu je těžké vyhrát předem ztracenou bitvu, když mají všichni zafixovaného Jasona Stathama jako TOHO Kurýra. Jednička je fenomenální, dvojka snesitelná, nejlepší porovnání je asi s trojkou, která se odehrávala kdesi na šedivém východě a proto je návrat na prosluněnou francouzskou riviéru více než vítaný. Z akčního hlediska se jedná o poměrně záživný kousek, což způsobuje zejména nezbedná kamera. A vlastně i tři mušketýrky se ukáží jako výtané posily do Transporter týmu. Celkově lehký nadprůměr, možná bych i nakonec tu dvojku uvítal, ale řekl bych, že tento díl značku pohřbil natrvalo...60%...[16.9.2015_Cinestar_Černý most] ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Besson reštartuje sám seba. Kam sme sa to dostali. To som si povedal, keď sa rozbiehal film, no nakoniec to nie je také zlé. Jasné, značke Kuriér to dosť škodí a Skrein na Stathama nemá, ale nedá sa uprieť snahu akciám a celkom fajn postavám, na ktorých to celé stojí. Bavili ma akcie, bavil Skrein aj Stevenson, bavili ma sexi blonďaté kočky a bavil ma aj tento reštart. 60% - 3* ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Kokos to čo bolo? Toto išlo normálne do kín? Keby som to nevedel, myslel by som si, že je to pilot k seriálu.  Nechápem, že čosi takéto na celom svete zarobilo 72 miliónov dolárov, čo síce nie je veľa, ale na také televízne béčko je to približne o 70 viac, než by som tipoval. A pri rozpočte ani nie 25 miliónov eur to fakt bol slušný úspech. Dlho predlho sa žiadna poriadna akcia nekoná. Potom sa to predsa len trocha rozbehne a občas to má pôsobivý akčný ZÁBER, ale na fenomenálne akčné scény zabudnite, to vám rovno hovorím. Naopak, pôsobia sterilne, televízne, odfláknuto. Aj niektoré diely Komisára Rexa a Kobry 11 mali lepšiu akciu! Zaujal ma snáď len nápad, kedy kuriér vystúpi z idúceho auta, hlava nehlava mláti týpkov a auto mu pomaly ide za chrbtom a potom doňho nastúpi. Pôvodnú trilógiu s Jasonom Stathamom nehodnotím nijako extra nadšene, vždy som ju odzíval, ale oproti tomuto instantnému, neviditeľnému béčku to boli akčné statusy. A zápletka o štvorici prostitútok pôsobí ako zo zlého vtipu. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (11)

  • Okrem Paríža sa natáčalo aj na juhu Francúzska, v meste Nice a jeho okolí. (MikaelSVK)
  • Jason Statham se vyjádřil k tomu, proč ve filmu nehrál: „Byla opravdu skvělá zkušenost ty filmy točit a rád bych v tom pokračoval. Jenže chtěli, abych podepsal hned tři filmy, ke kterým zatím ani nebyl scénář a navíc mi za všechny tři dohromady nabídli méně peněz, než kolik jsem předtím dostal zaplaceno za jeden díl! Bylo to obchodní rozhodnutí.“ Jason Statham chtěl za svou roli dostat 11 milionů amerických dolarů. (PROCESOR)
  • Pri finálnom súboji Franka s ruským mafiánom si v jednom zábere môžete všimnúť, že Frank má nohavice v oblasti kolien úplne špinavé od prachu. V nasledujúcich záberoch sú ale nohavice čisté. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama