Reklama

Reklama

Ninja commando

  • Česko Ninja komando (neoficiálny názov) (viac)

Obsahy(1)

Samotársky ninja expert Jeng Moo (Hiroyuki Sanada) prichádza do Číny, aby zabil ex-ninju, ktorý, ako Jeng verí, zabil jeho otca. Strýko Foo, ako tohto ex-ninju volajú všetci, ktorí ho za tie dlhé roky čo žije v Číne poznajú ako mierumilovného človeka, však skríva mnohé tajomstvá, ktoré veľa vecí zmenia. Keď sa Jeng Moo pokúsi strýka Fooa zavraždiť, zabráni mu v tom mladík Ah Ching (Conan Lee) , majster kung-fu a Foov blízky priateľ. Jeng tak nájde mocného protivníka, s ktorým sa vysporiadať nebude veru lahké. (kitano)

(viac)

Recenzie (49)

Lhurgoyf 

všetky recenzie používateľa

Strýčka Fooa sa z predom nejasných dôvodov snaží zabiť zákerný ninja, on má ale našťastie dobrého kung-fu synovca, ktorého len tak niekto neporazí... Bláznivá kung-fu komédia z hongkongskej produkcie už tradične ponúkajúca kvalitné súboje, slušnú zábavu, ale i otrasné herecké výkony a ešte dementnejšie dialógy. Najviac ma pobavil úvod, kde vidíme skupinku ninjov v akcii. Teda v zrýchlenom zábere môžeme vidieť ako saltami preskakujú maličký múr (ktorý by mohli jednoduchšie preliezť), ako synchronizovane lezú dole hlavavmi na stromy a ako si nakoniec vykopú jamu, vhupsnú do nej, zasypú sa hlinou a vystrčia hadičku na dýchanie. Ešte dlho som sa nemohol prestať smiať... ()

Kordus 

všetky recenzie používateľa

Příšerná kravina, naštěstí i značně vtipná. Ale pouštěl jsem si to v očekávání nějakého vážného ninja-eposu a místo toho jsem dostal hlavního hrdinu žijícího ve věži plné pastí, jeho dementního kamaráda se silným sexuálním apetitem, moudrého tajemného strýčka, který obývá mlýn a modrého ninju, který se chce pomstít za vraždu svého otce, kterého vlastně nikdo nezavraždil. ()

Reklama

Idaho 

všetky recenzie používateľa

Tuhle doslova klasiku jsem videl už před mnoha a mnoha lety. Dnes, když jsem tento film objevil a netušil, že jde o něj, svitlo mi hned po prvních pár vteřinách filmu. Tak co, kluci, čím jste kdysi chtěli být? Co je lepší? Ninja, nebo bojovník kung-fu? Ale ať už to či ono, nic není lepší než-li párek hezkých japonských… :) 100 % ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Starý old school plný ninjovských vychytávek. Přípěh nic moc, taková ta lehce úsměvná klasika plná cti, pomsty a pochopení, ale souboje jsou zábavné a zajímavé (rvačka na chůdách). Pořád lepší než ninja želvy. Ale zážitek dost pozvedlo i to, že jsem hongkongský film sledoval v anglickém dabingu s českými titulky, které tak ze 40% tvrdily něco jiného, než o čem ve filmu mluvili. Přesto to dávalo smysl. Prostě chuťovkový úlet plný mouder a kopanců. ()

mchnk 

všetky recenzie používateľa

Jak čtu, byli jsme na tom všichni stejně. VHSka, nahrávka z RTL a občasný český překlad. V 8. letech Ti to vážně nevadí a i přes tuto, dnes neuvěřitelně směšnou překážku, je to Tvůj nejoblíbenější film. Film, který Tě donutí běhat po lese a shánět si od starších kámošů, kteří mají praxi v dílnách, ručně broušené hvězdice. Teprve po dlouhých letech, kdy se mi do ruky dostala anglicky mluvená verze s kompletními cz titulky, se dozvídám podrobnosti, které mi byly v mládí úplně lhostejné. Ucházející humor, trošku jednodušší scénář, ovšem naprosto brilantní bojové scény. Bojovníci Ninja byli fenoménem, který tento film plně zachycuje a částečně i vysvětluje jejich podstatu. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (3)

Reklama

Reklama