Reklama

Reklama

Ninja commando

  • Česko Ninja komando (neoficiálny názov) (viac)

Obsahy(1)

Samotársky ninja expert Jeng Moo (Hiroyuki Sanada) prichádza do Číny, aby zabil ex-ninju, ktorý, ako Jeng verí, zabil jeho otca. Strýko Foo, ako tohto ex-ninju volajú všetci, ktorí ho za tie dlhé roky čo žije v Číne poznajú ako mierumilovného človeka, však skríva mnohé tajomstvá, ktoré veľa vecí zmenia. Keď sa Jeng Moo pokúsi strýka Fooa zavraždiť, zabráni mu v tom mladík Ah Ching (Conan Lee) , majster kung-fu a Foov blízky priateľ. Jeng tak nájde mocného protivníka, s ktorým sa vysporiadať nebude veru lahké. (kitano)

(viac)

Recenzie (49)

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Starý old school plný ninjovských vychytávek. Přípěh nic moc, taková ta lehce úsměvná klasika plná cti, pomsty a pochopení, ale souboje jsou zábavné a zajímavé (rvačka na chůdách). Pořád lepší než ninja želvy. Ale zážitek dost pozvedlo i to, že jsem hongkongský film sledoval v anglickém dabingu s českými titulky, které tak ze 40% tvrdily něco jiného, než o čem ve filmu mluvili. Přesto to dávalo smysl. Prostě chuťovkový úlet plný mouder a kopanců. ()

mchnk 

všetky recenzie používateľa

Jak čtu, byli jsme na tom všichni stejně. VHSka, nahrávka z RTL a občasný český překlad. V 8. letech Ti to vážně nevadí a i přes tuto, dnes neuvěřitelně směšnou překážku, je to Tvůj nejoblíbenější film. Film, který Tě donutí běhat po lese a shánět si od starších kámošů, kteří mají praxi v dílnách, ručně broušené hvězdice. Teprve po dlouhých letech, kdy se mi do ruky dostala anglicky mluvená verze s kompletními cz titulky, se dozvídám podrobnosti, které mi byly v mládí úplně lhostejné. Ucházející humor, trošku jednodušší scénář, ovšem naprosto brilantní bojové scény. Bojovníci Ninja byli fenoménem, který tento film plně zachycuje a částečně i vysvětluje jejich podstatu. ()

Reklama

kitano 

všetky recenzie používateľa

Poznate to. V kung-fu filmoch sa obcas stava to, ze v neakcnych pasazach byvavaju trochu nudne. Nejaky ten kvazi humor, kecy, a dalsi skvely suboj, ktory vas zobudi. Tak tento film taky nieje. Akcia tu vyplna hadam 90% filmu a je to daleko ta najpestrejsia akcia, aku som kedy v kung-fu filme videl. Co akcna scena, to originalny napad ci zaujimavy prvok. Kto film raz videl, navzdy mu urcite utkvie hlave suboj na chodulach, suboj za pouzitia bieleho platna, scena "lapme ninju do pasce", ci mnoho inych. To plati aj o typickom humore - ak si chcem niekedy vybavit skutocne vtipnu scenu z kung-fu filmu, vzdy ma napadnu sceny z tohto filmu (scena s prakom je nedostizna :)). Roznorodostou mozeme pokracovat dalej. FIlm je ozvlastneny aj tym, ze velky priestor vo filme maju japonsky herci - ich prirodzene herectvo je podstatne ine ako u HK hercov (hlbsie, precitenejsie) a aj to pridava na jeho vynimocnosti. A to by bolo, keby som nespomenul stylovy ninjovsky soundtrack :). Dokonca aj pribeh je v ramci zanru bezchybny a zaujimavy.Co viac si moze fanda kung-fu priat. SUPERB. (10/10) ()

Idaho 

všetky recenzie používateľa

Tuhle doslova klasiku jsem videl už před mnoha a mnoha lety. Dnes, když jsem tento film objevil a netušil, že jde o něj, svitlo mi hned po prvních pár vteřinách filmu. Tak co, kluci, čím jste kdysi chtěli být? Co je lepší? Ninja, nebo bojovník kung-fu? Ale ať už to či ono, nic není lepší než-li párek hezkých japonských… :) 100 % ()

Lhurgoyf 

všetky recenzie používateľa

Strýčka Fooa sa z predom nejasných dôvodov snaží zabiť zákerný ninja, on má ale našťastie dobrého kung-fu synovca, ktorého len tak niekto neporazí... Bláznivá kung-fu komédia z hongkongskej produkcie už tradične ponúkajúca kvalitné súboje, slušnú zábavu, ale i otrasné herecké výkony a ešte dementnejšie dialógy. Najviac ma pobavil úvod, kde vidíme skupinku ninjov v akcii. Teda v zrýchlenom zábere môžeme vidieť ako saltami preskakujú maličký múr (ktorý by mohli jednoduchšie preliezť), ako synchronizovane lezú dole hlavavmi na stromy a ako si nakoniec vykopú jamu, vhupsnú do nej, zasypú sa hlinou a vystrčia hadičku na dýchanie. Ešte dlho som sa nemohol prestať smiať... ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (3)

Reklama

Reklama