Reklama

Reklama

Kiss - Sure Know Something

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 1979, 4 min

Obsahy(1)

Pieseň Sure Know Something je v poradí treťou skladbou zo siedmeho oficiálneho štúdiového albumu americkej hudobnej skupiny Kiss. Album s názvom "Dynasty" vyšiel v roku 1979. Autorom songu Sure Know Something je spevák a gitarista Paul Stanley. K tejto skladbe bol natočený jednoduchý pódiový videoklip, v ktorom sa členovia kapely predviedli vo svojich povestných maskách. The Starchild - gitara a spev (Paul Stanley), The Demon (Gene Simmons) - basová gitara, The Space Ace (Ace Frehley) - gitara, The Catman (Peter Criss) - bicie. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (3)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "Sure Know Something" je v poradí treťou skladbou zo siedmeho oficiálneho štúdiového albumu americkej hudobnej skupiny Kiss. Album sa volá "Dynasty". Vyšiel dvadsiateho tretieho mája roku 1979. Autorom songu "Sure Know Something" je spevák a gitarista Paul Stanley. Ku tejto skladbe bol natočený jednoduchý pódiový video klip, v ktorom sa členovia kapely predviedli vo svojich povestných maskách. The Starchild - gitara a spev, The Demon - basová gitara, The Space Ace - gitara, The Catman - bicie. *** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Tento vizuálny podmaz pod titulnú pieseň pôsobí smiešne. A nejde o to, že sa to proste odohráva na pódiu, ale o to, že Kissáci proste vyzerali lepšie vo svojej audio podobe. ()

Reklama

Reklama