Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prezidentova dcera je zajata a uvězněna. Na její záchranu byl vytvořen speciální tým elitního ženského komanda... (TV Barrandov)

Recenzie (49)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Elise, dcéra prezidenta Spojených štátov amerických, bola unesená v jednej postkomunistickej republike, ktorá bola kedysi súčasťou Sovietskeho Zväzu. Teraz v zemi vládne chaos a anarchia. Ulrika, chladnokrvná vodkyňa nebezpečnej ozbrojenej skupiny chce, aby jej USA pomohli stať sa prezidentkou s neobmedzenou mocou a stabilizovať situáciu v krajine. Preto uniesla a uväznila dcéru amerického prezidenta. Na jej záchranu je vyslané špeciálne ženské komando. Snímok "Mercenaries" je super béčková variácia, z dielne brakovej americkej filmovej spoločnosti The Asylum, na akčné tituly zo série "The Expendables" (Postrádateľní). V tomto prípade je to však výhradne čisto ženská záležitosť. Femine action massacre? Nie! Iba trapná, lacná, asylum sračka. * ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Na rande s těmhle ostrejma holkama jsem se těšil. Film sice vypadá jak kdyby byl natočen z výdělku asociace vyhýbkářů a někdy mám pocit, že si tvůrci mysleli, že divák má IQ pouličního hydrantu, ale vidět mou lásku z 80.let Cynthiu Rothrock, akčnit Zoe Bell a na Kristanna si ověřit, že něktý ženy dělá stárnutí ještě více sexy to za to zkátka stojí. ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Tím elitných špecialistiek je vytiahnutý z väzenia za účelom infiltrácie iného väzenia, kde je zajatá dôležitá diplomatka. A tak sa super drsňáčky púšťajú do akcie, aby všetkým nakopali prdel a popri tom diváka až nečakane unudili... Ešte ani nestihli vyjsť dámske "Expendabelles", priživujúce sa na rozbehnutej (aj keď aktuálne už trochu upadajúcej) Expendables značke a Asylum už ponúka svoju verziu "Mercenaries", zloženú z vyblednutých béčkových herečiek. Tak ako pri väčšine ich filmov sa však aj tu zabudlo, že by malo ísť predovšetkým o zábavu a nie o vážne sa berúcu, rozvláčnu kravinu. ()

Ampi 

všetky recenzie používateľa

Kazachstán si po Boratovi toto znovu nezasloužil. Poloarabská chudá země s mexickou architekturou. Nápad na ženskou verzi Expendables nebo Tucet špinavců nebyl špatný i obsazení nebylo vůbec špatné. Ale provedením stejně i přes další dobré nápady to moc dobře nedopadlo. Snad někomu ten nápad vyjde líp. ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Plytkej odvar Expendejbls s ženskou variací alá kaskadérka Bell (která jediná něco předvede a je na svůj věk dost dope), Vivia Botox, Cynthia Tupé Rothrock, Roxette jako záporačka a další vyhaslí “hvězdy” zedkových oušusů. Tady se nic skoro nedělo, parkrát bylo nějaký prásk prásk (hlavně na konci samozřejmě) a pak jen pár kopanců pd Zoe, za kterou taky nechavám jedinou hvězdu. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (6)

  • Pracovný názov filmu bol Prison Raid. V Nórsku a vo Švédsku zase vyšiel pod názvom Expendabelles 3.0. (m.a.t.o.)
  • Když Ulrika (Brigitte Nielsen) promlouvá k zadržené dceři prezidenta, má v ruce pistoli Beretta 92, ale nemá v ní zásobník. (JohnSmith)

Reklama

Reklama