Reklama

Reklama

Komédia o stredoškoláčke Biance, ktorá nie je v škole vôbec obľúbená, no jej dve najlepšie kamarátky sú zároveň aj školské hviezdy. Blíži sa školská párty a vzápätí aj ples. Kamarátky Casey (Bianca A. Santos) aj Jess (Skyler Samuels) majú na ples partnerov. Jediná Bianca (Mae Whitman) nemá nikoho. Jess jej ponúka niekoľko chalanov. Bianca však má záujem len o Tobyho Tuckera (Nick Eversman). Je deň párty a Bianca sa pripravuje, aby vyzerala aspoň trochu k svetu. Na párty jej Wesley (Robbie Amell), jej dlhoročný (ne)kamarát, povie, že je vlastne len „vybraná škaredá kamarátka“. A Bianca sa s tým rozhodne niečo urobiť. Dohodne sa s Wesleym, že ho doučí fyziku, z ktorej prepadá - a Wesley jej pomôže zmeniť sa... (TV Markíza)

(viac)

Videá (24)

Z nakrúcania 2 - Mae Whitman, Robbie Amell, Ari Sandel, Allison Janney, Bianca A. Santos, Bella Thorne, Skyler Samuels, Ken Jeong
Z nakrúcania 2 - Mae Whitman (herečka), Robbie Amell (herec), Ari Sandel (režisér), Allison Janney (herečka), Bianca A. Santos (herečka), Bella Thorne (herečka), Skyler Samuels (herečka), Ken Jeong (herec)
D: angličtina
06:00
Z nakrúcania 1 - Robbie Amell, Bella Thorne, Bianca A. Santos, Mae Whitman, Allison Janney, Ken Jeong, Ari Sandel
Z nakrúcania 1 - Robbie Amell (herec), Bella Thorne (herečka), Bianca A. Santos (herečka), Mae Whitman (herečka), Allison Janney (herečka), Ken Jeong (herec), Ari Sandel (režisér)
D: angličtina
05:43

Reklama

Reklama