Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během jediného dne se propletou osudy mnoha lidí. Noc se pro hlavní hrdiny stane momentem, na který nikdy nezapomenou. Emigrant Pedro dává štamgastům v hospodě nabídku, která se nedá odmítnout. Kent se chystá se svou ženou do Austrálie. Guiseppe má hospodu a těhotnou dceru s neschopným manželem. Micke potkává Jeanette, právě když se chystá podpálit školu. Náhoda ale navždy změní všechny tyto životy. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (7)

Abdul 

všetky recenzie používateľa

Vzhledem k mému stavu, vybičovanému alkoholickými a omamnými prostředky, si z filmu nepamatuji zcela vše. Ovšem jde o jedinečný pohled na "dokonalý život" ve Švédsku, kde se nejen ukáže, že povrchní lidské jednání jen zastírá skutečnou povahu, a že nepochopitelně vycvičené rasistické svině se hodně těžko mění. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Švédska mozaika príbehov, ktoré sa v istom momente pretnú,zaujme hlavne dobrou atmosférou nočného mesta a množstvom slušne hrajúcich postáv.Najviac pozornosti na seba strháva podpaľač školy očarený láskou, ktorá má jeho život nachvíľu v svojich rukách, ale hlavne dvojica skinheadov, ktorý dostanú zvláštnu ponuku od nešťastného prisťahovalca...70%. ()

Reklama

dANo 

všetky recenzie používateľa

Severská kinematografia vie potešiť a ani tento poviedkový film nesklamal. Dej filmu sa odohráva v jednom meste počas jednej noci, pričom zobrazenie je zámerne chronologicky trochu poprehadzované, aby o to viac vyznelo náhodné prepojenie všetkých epizód. Najzaujímavejšou epizódou podľa mňa bola tá okolo 2 skinheadov a emigranta, ktorý ich v krčme ukecá na niečo, čo robia celkom bežne... Ale aj postava smoliara Kenta, ktorý plánuje odchod do Austrálie, predá (vymení:) svoj byt a doslova príde o všetko, len nie o svoju milujúcu ženu (ktorá má pre neho jedno prekvapenie:), je veľmi pekne vykreslená a zahraná... Celkovo je to nadpriemerný film o ťažkých životných situáciách, ktoré náhoda dokáže častokrát zmeniť na nepoznanie. ()

SB 

všetky recenzie používateľa

Typický povídkový film s klišé prolínajících se dějů, který si svoje slušné 3* zaslouží, více hvězd ale (subjektivně) vzhledem k průměrnosti nemá smysl. Vyzdvihnul bych velmi věrohodné výkony všech herců! Postřehy: Jednoočko byl fakt máčo, duševně náročné bylo už jen ho muset pozorovat. Scéna s rozcvičováním skinů byla úsměvná, než tomu jednomu ruplo v kouli. "Vyhráváte 10 m3 topné nafty!" byla jediná vtipná věta v tomto temném filmu. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama