Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hrá v tejto akčnej komédii vzornú a snaživú policajtku, ktorej zveria do ochrany kľúčového svedka v súdnom procese s vplyvným mafiánskym bossom. Svedok je vlastne ona (Sofía Vergara) – sexy manželka miestneho drogového dílera. Keď sa o túto dvojicu začnú intenzívne zaujímať najatí zabijaci a skorumpovaní policajti, nezostáva im nič iné, len sa vydať na útek naprieč celým Texasom. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (12)

Trailer 2

Recenzie (217)

GeusX 

všetky recenzie používateľa

Byla tu šance dobrou buddy movie. Nějak to uvázlo na půli cesty, ale zase to svižně ubíhalo. Nejvíce mne iritoval dabing ženy drogového dealera. Neznám film v původní zněním, ale český dabing s tím příšerným ruským přízvukem, kterým oblažili Sofii Verganu, z ní učinil dosti otravnou postavu. Určitě se podívám alespoň na část i v původním znění, abych porovnal zda to zní i v originále tak divně blbě či nikoli. (1x tv cz) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Slabý a trochu primitívny humor. Nikto neočakáva od podobného žánru zázraky, no v skutočnosti je Hot Pursuit horší, než by ste očakávali. Ide o bezzubú komédiu, bez šťavy a nápadu. Krok vedľa od Reese Witherspoon, tá do podobných filmov nepatrí. Naopak Vergara môže „hrať“ len v niečom podobnom. Film sa spolieha na to, že priláka na túto ústrednú dvojicu zúčastnených, no zabudol na scenár a zábavu. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Miss Banánovník i ta blonďatá trpaslice, zarputile recitující policejní kódy, mne bavily. Možná ne až na čtyři hvězdy, ale když jde o zábavu, tak tradičně zaokrouhluji nahoru. Mne ta šaškující dvojka prostě pobavila a pokud v tom někdo postrádá chemii mezi hlavními představitelkami, tak já tam pociťuji spíše nedostatek fyziky, matematiky, deskriptivní geometrie a třeba o optoelektronice jsem se nedozvěděl vůbec nic. ()

FaceMan odpad!

všetky recenzie používateľa

Nesympatická dvojka čo už od začiatku filmu na Vás pôsobi tupo. Od toho sa ani veľa očakávať nedá preto som nič neočakával. Typická road komédia kde sa strieda primitívny humor s predvídateľným dejom. Pár krát som sa aj ja zasmial, dalo sa tam nájsť pasáž ktorá Vás pobaví ale inak nič. Je to niečo čo sme mali možnosť vidieť veľa krát len vždy s inými hercami..... ()

StanislachKo 

všetky recenzie používateľa

Akože. Tu niet ani veľmi prečo strhávať. Americká tupota vo svojich plných farbách. Páčilo by sa mi to viac keby to medzi hlavnou dvojkou aspoň iskrilo (ako tu čítam) lebo ja som tú chémiu moc nepostrehol - nepodarené zábery sa nepočítajú... Ale obidve dámy iskrili samostatne ozaj luxusne! Vergara tým svojim mega uvoľneným "puta" pohodárstvom a Reese naopak sústrerdenou kvázy suchárskou uniformosťou (ktorej highlight spočíva v scénach, keď si cupká v ťažkých botách a červených šatočkách s kamennou tvárou). Po mojej poslednej skúsenosti s filmom obdobného razenia (Drsňáčky so Sandrou B. a Mellisou Mc...) som si povedal, že stačilo. Ale po tomto mi naopak príde podobný film ako celkom milé osvieženie. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (8)

  • Po útěku z obchodu v přívěsu říká Sofía Vergara (Daniella Riva), že boty v kufru jsou dárečky od bratra z Kolumbie. Vergara pochází z Kolumbie, narodila se ve městě Barranquilla, nacházející se na karibském pobřeží Kolumbie. (noelcoward73)
  • Film sa mal pôvodne volať Don't Mess With Texas. (m.a.t.o.)
  • Přestože se příběh filmu odehrává v Texasu, natáčelo se v New Orleans v Louisianě. Natáčelo se i na Floridě. (Cheeker)

Reklama

Reklama