Reklama

Reklama

Suvereno - Lotosový kvet

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Hudobný / Krátkometrážny
Slovensko, 2013, 5 min

Hrajú:

Lukáš Lacko

Obsahy(1)

Oficiálny videoklip k piesni Lotosový kvet z albumu Alchymista, ktorý vyšiel približne rok pred videoklipom, 19. novembra 2012. Vypovedá o životnom príbehu rapera a hudobníka Suverena, vlastným menom Lukáša Lacka, ktorý prešiel premenou vlastnej osobnosti z nezodpovedného egoistického chlapca na umelca, tvoriaceho uvedomelé texty a hudbu a inšpirujúceho ostatných v dobrom zmysle slova. Videoklip má v prevažnej časti formu fotografií z jeho života, ktoré nám zo svojho albumu raper osobne predstavuje. (Marek1991)

(viac)

Recenzie (5)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Ešte keď som počul len pieseň, tak som vedel, že toto bude moja takzvaná srdcovka, pretože ten text je akoby o mne. Čo sa týka videoklipu, tak sme mu mnohí a možno to bolo teda aj na základe môjho komentáru písali, aby urobil na toto klip z jeho fotiek a videí zo života a fotky nakoniec boli. Tu už je jeho príbeh mierne iný, no je to nádherná rekapitulácia určitej časti života a za tu mu patrí takzvaný palec hore. ()

MikO_NR_1909 

všetky recenzie používateľa

Najlepšia vec z albumu, najlepší Suveho návrat a možno jeho najlepší song vôbec. Katarzia v tom najčistejšom slova zmysle. Ale klip mohol pozostávať aj z plynule členitých záberov a zdravej nápaditosti - nielen fotiek. V jednoduchosti je možno krása, ale toto mohlo byť za plný počet. ()

PATWIST 

všetky recenzie používateľa

Príbeh o chlapcovi, ktorého Suve poznal, so Samuelovim hlasom a luxusným beatom to celé vyznieva veľmi luxusne. "Zostať sám, sebou sám zmysel má" ()

Reklama

Reklama