Reklama

Reklama

Grimsby

  • Slovensko Bratia z Grimsby (viac)
Trailer 2
Veľká Británia / Austrália / USA, 2016, 83 min

Obsahy(1)

Nobby (Sacha Baron Cohen) má všetko, čo si len muž z Grimsby môže priať – 9 detí a priateľku, ktorú miluje viac ako čokoľvek (Rebel Wilson). V jeho živote chýba len jediná vec: jeho mladší brat Sebastian (Mark Strong), ktorý bol od neho odlúčený už ako dieťa. Po 28 rokoch hľadania, Nobby svojho brata konečne vystopoval v Londýne – nevediac o tom, že je zabijakom MI6. Po katastrofálnom opätovnom stretnutí, v ktorom Nobby nechtiac zničí Sebastianov život a prinúti ich dať sa na útek, spolu odhalia zámer zničiť svet. Aby zachránil ľudstvo a svojho brata, musí sa Nobby dať na globálnu misiu a podstúpiť kompletnú premenu z roztomilého idiota na sofistikovaného tajného agenta. (Itafilm)

(viac)

Videá (8)

Trailer 2

Recenzie (611)

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Dobre, smial som sa. Je to aj dobre natočené, hlavne POV akčné scény. Ale po návrate z kina som priam prosil manželku, aby sme si pustili nejakú nežnú romantickú limonádu. Alebo hocijaký film, v ktorom sa hrdinovi nevystriekal do huby slon a nikto nemusel cucať jed z vajec zasiahnutých otrávenou šípkou. Fakt sa čudujem Strongovi, že do toho išiel. 5/10 ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Momentálne asi len Sacha Baron Cohen si môže dovoliť ísť za hranicu nevkusu do roviny rôznych šialeností a nechutností, a pritom sa vyhnúť trápnosti a urobiť z toho jednu veľkú vydarenú zábavu. Ten chlapík sa našiel a robí to dobre. Už dávno sa mi tak netriaslo brucho ako pri sledovaní tejto bizarne uletenej, nechutnej komédie. Takéto veci ja skrátka môžem. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Mám rád anglicky humor pričom v kombinácii s hereckým obsadením ako je Cohen, ktorý je doslova mojou krvnou skupinou, bol predpoklad v zábave priam zaručený. Okrem akcie ktorá bola v tomto prípade pre mňa druhoradá musím naozaj vyzdvihnúť najmä formu vtipu, či už situačného, no najmä hovorového. Záver všetko "zabil" a ja čoraz viac premýšľam či budú štyri hviezdy dostatočným vyjadrením svojich pocitov. Výborná komédia! ()

Filmmaniak 

všetky recenzie používateľa

Sacha Baron Cohen opět odvážně posouvá hranice filmového humoru a testuje, co všechno ještě diváci vydrží. Bavil jsem se fakt dobře, i když uznávám, že pro kdekoho to bude už hodně za hranicí snesitelnosti. Pro někoho to může být komedie roku, pro jiného trapná a nechutná břečka. Doporučuji hlavně pokud máte smysl pro černočerný, vulgární a nekorektní humor, často chodíte do kina, ledacos jste už viděli a ledacos snesete, většina komedií vám připadá málo výživná a drsná a líbily se vám předchozí Cohenovy filmy. Bratrská dvojka Cohen - Strong funguje skvěle. Delší recenze ZDE. ()

Rominator 

všetky recenzie používateľa

Nobby (Sacha Baron Cohen) se po 28 letech setkává se svým bratrem Sebastianem (Mark Strong), který je agentem na velmi důležité misi... Scott Adkins (Pavel Lukashenko) má pouze malou roličku a docela se ho podařilo využít. Sacha Baron Cohen pouze nehraje, ale stojí za příběhem, scénářem a produkuje. Asi nejlepší hlášku z celého filmu má Nobby: "Let me give you some advice, Ukrainian Ben Affleck. Never, ever slag off a Grimsby lass." K těm povedeným věcem patří akce, Daniel Radcliffe, Donald Trump, "The rapist" / "THERAPIST" a cedule s nápisem "Welcome To Grimsby Twin City to Chernobyl". Snímek The Brothers Grimsby má také potitulkovou scénu. IN MEMORY OF GERALD BARON COHEN 1932-2016 ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (22)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte krátka scéna. (barborasara)
  • Režisér Ilya Nayshuller vzhľadom na nabitý program iba v krátkosti spolupracoval čoby konzultant pri POV (point of view) scénach. O pomoc ho požiadal sám Sacha Baron Cohen (Nobby). V rozhovore sa Ilya priznal, že je Cohenov veľký fanúšik. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama