Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Štyria plavci – hráči vodného póla sa po prehratom zápase ocitnú na dne. Tí zúfalci na dne bazénu dokonca aj bývajú. Aby sa zachránili skúsia prevádzkovať pochybnú živnosť „hodinový manžel" a naozaj opravujú domácnosti rôznym dámam, ale ako sa časom ukáže – nielen domácnosti. Čo sa okolo toho vyvinie a ako na to zareagujú ich partnerky uvidíte vo filme Hodinový manžel. Filmový debut divadelného režiséra a scenáristu Tomáša Svododu rozpráva príbeh štyroch priateľov, vášnivých hráčov vodného póla, ktorí spoločne prevádzkujú bazén. Ten im jedného dňa ako nevyhovujúci vypustí hygiena a štvorica sa razom ocitá doslova na dne. Jeden z nich dokonca na dne bazénu začne aj bývať, keď sa poháda s manželkou a urazený odíde z domu. Z nedostatku príležitostí začnú podnikať ako „hodinoví manželia" a zakrátko si nájdu klientelu medzi miestnymi dámami. Každý z nich má svoju pravidelnú zákazníčku, ale tie majú okrem opráv aj veľmi špecifické priania a potreby. To sa však pomaly prestáva páčiť partnerkám a manželkám našich hrdinov... Takto rozohraný príbeh neskôr graduje nečakanou cestou do Tatier, kde sa všetko poriadne zamotá, aby nakoniec všetko dobre skončilo s množstvom prekvapení. (Continental film)

(viac)

Videá (7)

Trailer 2

Recenzie (475)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Tak strašne predvídateľné, až som zostal nemilo prekvapený. Už od samotného začiatku bolo jasné kam sa to celé bude uberať, a bohužiaľ, šablóna bola napokon aj dodržaná. K tomu pripočítam dávku nelogickosti, ktorá ma vo filmoch vždy dokáže znechutiť, a máme na svete tuctový ničím výnimočný film. Teda námet bol ako tak originálny, ale scenár a spád boli hnusná šablóna. Aspoň že hudba bola celkom fajn, a sem tam aj niektoré scény. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Teda riadne trapenie sa novych ceskych filmov, uz som im pomaly prestal davat sancu po hrozach ako Gympl /2007/, Babovredy a Zakazane Uvolneni /2014/ a vidim, ze trapenie sa pokracuje. Namet je slaby, nestrhne, a zase sa dostavil dostatok nudy, fakt nechapem, naco sa este taketo nudne zvachance natacaju a hlavne komu? Hatsepsovetzial moja milovana ceska kinematografia ide od 10-ich k 5 -im, skoda. 15 % ()

Reklama

Djoker 

všetky recenzie používateľa

Svoboda je sice neumětel, ale povedl se mu husarský kousek, když dokázal do své prvotiny získat skvělou hereckou sestavu v čele s Novotným, která vždy naplní kina. Stvořil značně bizarní svět plný kravských ezo spolků, latentních homosexuálů, pánských obleků Bandi, a aby toho nebylo málo, tak přidal druhou ligu vodního póla plnou čtyřicátníků. Námět je ideální pro nějaký nízkorozpočtový sitcom, ve filmu poslepované skeče úplně nefungují. ()

Tosim 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film tak zoufale potřebuje dramaturga, který by všechen ten nepořádek, náhody vydávané za děj a nedokonavé postavy dal do pořádku! Jinak ale docela dobrý, na to, že byl Tomáš Svoboda debutant si film na nic nehraje, je relativně vtipný a mužské postavy procházejí určitou sebereflexí, což v těchto "komediálních blbinkách" není tak úplně zvykem. 50%. ()

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Taková tradiční malá česká domů. Sem tam se najde určitý nápad, ale jinak je to hrozně obyčejné, stokrát viděné, zaměnitelné a ve výsledku k ničemu. Základní nápad je okoukaný z filmů typu Do naha!, v téhle české kutilské verzi snad osloví jen ten pokojík na dně vypuštěného bazénu. A to je dost málo na jeden, neřkuli na dva filmy. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (9)

  • Filmaři pro film hledali nejhorší bazén. Nakonec byl vybrán bazén v Nymburce. (aporve)
  • Téměř celý film se natáčel v Nymburce. Natáčelo se také v Poděbradech a Nízkých Tatrách. (M.B)
  • Autobusová zastávka u restaurace UGregorů, kde se scházeli hlavní protagonisté filmu, byla pouze kulisa, ve skutečnosti zde autobusy nejezdí. (M.B)

Reklama

Reklama