Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja bývalí členovia paramilitantných špeciálnych jednotiek sa vydávajú na cestu pomsty naprieč Bangkokom. Peter (Dustin Nguyen), ktorému zabijú dcéru. Pri pátraní za pravdou a odplatou nechávajú za sebou spúšť a množstvo mŕtvych tiel.
Film nakrútil začínajúci thajský režisér Wych Kaosayananda a objavia sa v ňom aj známi britskí herci špecializujúci sa na bojové umenia, Scott Adkins a Gary Daniels. (ywo666)

(viac)

Diskusia

Lefty86

Lefty86 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Když mluví Schwarzenegger rozumím tak, troufám  si tvrdit, 70% když mluví Sly např, nerozumím většinou nic :-)

na príspevok reagoval Lacike

Lefty86

Lefty86 (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

já dám tyhle filmy taky hned, jen čekám vždy na titulky a ty joudové na titulky.cz překládají vždy hlavně ty Ačkový filmy na tyhle kousky se dostává pozdě. Jinak na to nečumím když rozumím jen death, people a gun :-) 

na príspevok reagoval Lacike, vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

Tak normální film se dá natoči během pár tejdnů. Takže by Goss mohl v podstatě natočit jednu hlavní roli měsíčně. Operátora už más staženýho pár dní, tak jsem na to zvědavej. Je to od tvůrců filmů Checkmate a 4GOT10:)) Navíc mám podezření, že Rumle s Danielsem je film, kterej spíchnuli, když natáčeli Misfire. Má to stejný herce, režiséra, scenáristu i lokace. Vzhledem k tomu, že natáčí hodně ruční kamerou a v reálu, nemusí natáčení takovýho filmu trvat tak dlouho.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

Toto este dam, ale Re-Kill uz asi vynecham. Inak, koncom tyzdna budem mat hotove titulky k filmu Vendetta (2015), kto by mal zaujem.

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Teraz mám  seriálovú chvíľku ale za krátko sa vraciam do filmových vôd a potom sa vrhnem aj na béčka.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

No tvl je totok možný? :-) oni fakt jedou jak na běžícím pásu! 3 filmy z Gossem asi během 14 dnů?! No ta kvalita pak podle toho vypadá :-) ale na Close range se těšte chlapci. tam je totiž jednoduchá demonstrace toho jak má podovný low budget film vypadat.

na príspevok reagoval vegetol.mp

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

ywo666

Close Range urcite stoji za to. Co som videl jednu bitku, tak bola bombova.

A este si pozri toho Redeemera. Tam mas tiez skvele bitky.

na príspevok reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Všetko tešenia ma prešlo po prvej recenzií. Počkám si kým to nejaký obetní baránkovia pozrú a potom sa rozhodnem či sa budem obťažovať to vôbec pozrieť. Strašne ma serie dnešná móda natlačiť skvelé mená do filmu a hovno z toho. Kedysi by som sa pri menách Daniels, Adkins, Nguyen, Kosugi posadil na riť. Ale teraz už neverím vo video tvorbe ničomu. Jedine Close range ma zaujal kvôli traileru.

na príspevok reagoval Lacike, Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Aby pak nemusel přepisovat obsah :-) Já už to každopádně stahuji. Je tam Gary, takže pro mě dá se říct povinnost ať už to bude vypadat jakkoliv. Dokonce bych mohl dát i 2 filmy z Garym v jeden den, ale potřebuju aby se mi nějakej samaritán obětoval a nahrál to Rumble. furt to není ani na ulož to ani hellspy a já mrdám torrent. Už se to na starý kolena učit nebudu :-) No tys mi psal, že máš ten pomalej upload tak zkusím ukecat vegetola.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Hovno zůstane hovnem a bude pořád smrdět jako hovno i když ho někdo vyPÍPne.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

Trailer az tak zle nevyzera...teda ked to porovnam s predchadzajucim reziserovym filmom. Urcite si to pozriem, ale len kvôli Adkinsovi.

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

CaseyRyback007

Tak snad nikto nedufal, ze to nakoniec bude dobry film. Autor sa tvari ako keby sa kvalitna drama nasilu prerobila na akcnu chujovinu. Keby to bola kvalitna drama, tak to asi predsa len vypustia. Ale mam tusenie ze tu sa iba otrasny film prerobil ale ostal rovnako otrasnym.

mzss1

mzss1 (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

No jo, nedá se nic dělat no, mě třeba nesedl scénář ke Gunmanovi, divím se, že jsem mu dal 2*. Nešlo mi o akci, které bylo málo, ale bylo to tak zbytečné a trapné, veškeré scény.. no nevím no :-)

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

mzss1

Ten děj je totálně stupidní. Doslova jenom od bitky k bitce. Já neříkám, že akční béčko musí mít světobornej scénář, ale Ninja 2 to už je utrpení.

na príspevok reagoval mzss1

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

mzss1

mzss1 (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

Co ti vadí na ději Ninja 2 ? :-) Příběhy o pomstě - to už je děsně ohrané. Zde to šlo suchým, jednoduchým stylem, kdy mu zavraždili manželku a on se jednoduše bez nějaký horlivých emocí vydal cestou za pomstou :-))) Vše fungovalo dostatečně podle mě. Ale pokud ti to nesedlo, chápu, nevtáhle tě to do děje no..

na príspevok reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

To já ne. To si mě pleteš z ťamanem. Ten musel už během diskuzí se mnou vyměnit aspoň 2 monitory a 3 klávesnice :-)

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

A sakra a ja som si fakt myslel, ze places a buchas pestickami do vankusa. :))

Jim a Ted este ziju?

Nakoniec to je jedno. Aj tak v zivote nikdy nic poriadne nenatocili. :))))

na príspevok reagoval Wacoslav1, mzss1

Reklama

Reklama