Reklama

Reklama

Hungerford

Veľká Británia, 2014, 79 min

Obsahy(1)

Cowen Rosewell (Drew Casson) žije so skupinkou starých priateľov v zanedbanom byte v anglickom mestečku. Podobne ako pri iných tínedžeroch, aj Cowen má problém s vyhliadkami na kariéru po škole. Aby si vylepšil šance, rozhodne sa zapísať do mediálneho kurzu, kde prvou úlohou je nahrať všetko, čo sa s ním za týždeň života stane. Zvláštnosťou pre týždeň, ktorý si Cowen na nakrúcanie zvolí, sú násilné javy na uliciach v mestečku, kde žije. Násilie je čoraz bežnejšie a čochvíľa je jasné, že niečo s prostredím nie je v poriadku. Príčinou nenormálneho správania je mimozemská aktivita, vplyvom ktorej obyvateľky a obyvateľov začal ovládať nebezpečný parazit meniaci ich vzorce správania. Prežijú Cowen a jeho priatelia toto besnenie násilia a podarí sa im zabrániť, aby sa rozšírilo do celého sveta? (Marceloo)

(viac)

Recenzie (4)

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

V malom anglickom meste prepukne mimozemská aktivita a ľudia začínajú šalieť, miznúť, umierať. Skupinka kamarátov sa snaží udržať sa pri živote, pri tom však nezabúdajú točiť všetko naokolo. Nudný a amatérsky pôsobiaci found shitage, v ktorom sa neustále premáva znôška otravných anglických mlaďasov, ktorým hrabe najprv zo zábavy a potom z podivností okolo. Slabota strašná; chabo natočené, s tupými postavami, minimom napätia, zmäteným mystériom a chaotickým prístupom. Až na pár dobrých (kratučkých) úkazov a efektov to nestojí skoro za nič. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Mladý chlapec dostane v škole za úlohu natočiť týždeň svojho života. Po chvíli natáčania zachytí zvláštny úkaz na oblohe. Začne sa mimozemská invázia a ľudí začne ovládať nebezpečný parazit. - Zrejme sa len nejaký vysokoškolák v Británii nudil počas prázdnin ale pre mňa to nebolo najhoršie. Horory o extraterrestrialoch mám velmi rád ale musia stáť za to. Tento sa zameriava skôr na nákazu v štýle Zombie. Postavy sú absolútne nesympatické a hrajú velmi slabo. Páčili sa mi ale chrobáci a bol som rád, kolko ludí dokázali dostať do tohto hororu, keďže takéto nízkorozpočtové apokalyptické horory majú väčšinou len zopár hercov. Páčilo sa mi aj sekanie kamery v prítomnosti nakazených. Chrobáci boli z umeliny, ale stačili. Škoda len, že sa viac nezamerali na UFO a mimozemšťanov. ()

Buywhat 

všetky recenzie používateľa

Po polhodine som to musel vypnúť. Found footage filmy milujem ale toto bola doslova sračka. Ústredná partia pozdvihla uroveň nelogickosti a primitívnosti postváv v horore na úplne nový level. Neverím že toto píšem ale aj Rodinné prípady sú oproti tomuto masterpiece. Jednu hviezdu si to zaslúži len za celkom podarný make up “dier v krku”. Jediná vec čo ma teraz štve je že mi tento film bude svietiť na Netflixe v priečinku Rozpozerané a bude mi tak stále pripomínať fatálnu chybu ktorú som urobil tým že som si túto sračku zapol. ()

Reklama

Reklama