Reklama

Reklama

Mladý agent FBI (Utah) v utajení sa infiltruje do zlodejského gangu. Najväčšou záľubou jeho členov sú extrémne športy. Žijú s absolútne uvoľneným prístupom k životu . . a zákonom. Jediným zákonom, ktorý sú ochotní rešpektovať, je ten gravitačný. Skupina nepozná žiadne limity a práve ďaleko za hranicami bežných obmedzení a pod vedením charizmatického vodcu Bohdiho pácha nevídané a veľmi prepracované zločiny. Utah postupne získavá informácie aj dôveru a sympatie Bohdiho a celého gangu. Zároveň však začína pochybovať o svojich oficiálnych povinnostiach. Je čoraz viac pohltený opojným a nespútaným životným štýlom, ktorého hlavným krédom sú sloboda a adrenalín. Bez ohľadu na to, koľko pravidiel sa poruší a koľko ľudí zomrie. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (10)

Trailer 4

Recenzie (344)

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Tenhle remake asi nikdo moc vidět nechtěl, ale já jsem za něj nakonec rád. Škoda, že je to béčko jak hrom v tom špatném slova smyslu. První půlka je přitom celkem okázalá, ovšem i ty neuvěřitelné adrenalinové sporty časem omrzí a druhá půlka se neskutečně vleče. Titán Ramirez fajn, Raye Winstonea už delší dobu zas nikde nechci vidět a Braceyho zas ani nebudu moct jelikož pravděpodobně upadne v zapomnění. Z tohodle nové Rychle a zběsile nebude PS : druhé zhlédnutí po 7 letech mé dojmy jenom potvrzuje, je to fajn béčko...6/10 ()

pepo 

všetky recenzie používateľa

Zle. Už je vážne načase zakázať Kurtovi Wimmerovi písať scenáre. Vizuálne to vyzerá celkom fajn, pretože je to drahé ale tá story je príšerná. Herci sa snažia ale nemajú čo hrať. Celé to posolstvo je na facku, takže hlavný záporák je vďaka svojim ideálom smiešny pajác, rovnako ako celá partia okolo neho.To, že to má s originálom spoločné iba mená postáv a názov by teoreticky malo byť hlavným plusom, ale rozhodne nie v tomto prevedení. Do polky to aj napriek svojej debilite a hlúposti celkom šlape a pripomína to drahší remake dieselovky XxX, ale potom sa to zmení na sériu WTF scén, ktoré sú úplne najhoršie a najsmiešnejšie v momentoch keď sa snažia pripomínať pôvodný film - čo malo preboha znamenať to finále? A to rozhodne nie som človek, ktorý filmom vyčíta nelogické jednanie postáv a diery v deji. Svojho spokojného diváka si to nájde (napr. ľudí čo boli spokojní s remakom Total Recall alebo piatym Terminátorom), ale ja to rozhodne nebudem 4/10 ()

Reklama

BMW12 

všetky recenzie používateľa

Zajímavý film o extrémních sportovích, akce je určitě výborná, je neuvěřitelné, co tihle sportovci dokáží (i když na konci filmu už je to fakt hardcore a nevím, jestli je tohle vůbec možné), ale trošku tam vázne dějová linka. Teda příběh celkem ušel, ale mohl být lepší, mohlo to být více zábavnější, aby to divákovu pozornost udrželo po celý film. ()

mzss1 

všetky recenzie používateľa

|68%| Tehdy jsem trochu zauvažoval, zda-li jsem se měl na to vypravit do kina, nakonec jsem od toho upustil. Vím, že je tohle remake, originál jsem neviděl, ale to mě nějak netrápí. Hit z toho určitě teda nebude, ani v mých očích, no přesto to bylo solidní. Na to 1 shlédnutí, to byla slušná jednohubka. Film nemá v podstatě žádnou chybu. Jen by bylo co doladovat, vylepšit konec, přidat pár akčních scén navíc, obohatit scénář atd. Hlavní hrdina byl celkem sympaták, až tak moc herecky se nepředvedl, to ale přece neva. Ostatní postavy byly zajímavé, včetně fanatických nadšenců adrenalinových a nebezpečných výstupů. Ty byly zajímavé, dalo mi to, co se týče filmů něco víc aspon. Akce tu moc nebyla, ke konci jo a dobře byla zvládnutá, pár přestřelek tu bylo. Hudba byla taková normální. Snímek měl i dobrou myšlenku, dokázal jsem se částečně do určitých postav vcítit, ikdyž to byly tak trochu šílenci, že takhle riskovali své životy. Přemýšlel jsem, že dám i 4.hvězdu, ale k tomu mi toho dost chybělo. Přesto to nadprůměr nejspíš je. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Už originál ma nebavil a toto bolo ešte o sto bodov slabšie. O dvojke sa hovorilo tak dlho, až zomrel Swayze a nakoľko je Reevesova nechuť k pokračovaniam obecne známa, štúdio sa rozhodlo narvať nepochopiteľných 105 miliónov nie do sequelu, ale do remaku. Nepochopiteľných preto, že remake nikoho nezaujímal. Fanúšikovia originálu ho vopred pokladali za urážku a od tých, ktorých nezaujal už originál, ťažko čakať, že ich nadchne nové spracovanie. Prachy pritom na snímke vidieť sú: vizuálne podmanivé a relatívne exotické lokality, množstvo trikov, ešte viac kaskadérskych výkonov a vedľajších úloh sa zhostili sympaťáci Delroy Lindo a Ray Winstone (s brokovnicou). Ako-takými plusmi sú ešte Edgar Ramírez, ktorý je vcelku charizmatický, a Teresa Palmer (ktorá by sa však hodila viac do underground porna). Ale tým sa všetky pozitíva končia. Zvyšok kastingu pozostáva z nadrogovaných típkov, ktorí neustále vytriešťajú oči a budete nesmierne šťastní, ak niektorý z nich zomrie. Stále som si hovoril „prestaň kecať a choď do roboty.“ Nešiel. A tak zomrel. Celkovo ide o hlúpy a nudný film bez najmenšieho prekvapenia (Kurt Wimmer je jeden z najhorších žijúcich hollywoodskych scenáristov). Zato s množstvom WTF momentov (je prepadnutá automobilová kolóna, obrovská prestrelka, autá lietajú vzduchom a potom začne jeden z tých, ktorí celé to peklo spôsobili, vyťahovať z auta šoféra nepriateľského vozidla a ten sa prekvapene pýta „deje sa niečo?“). Aby toho nebolo málo, postavy sú nesympatické a skoro všetci si zaslúžia smrť, vrátane hlavného (kvázi)hrdinu, ktorý sexuje s kočkou a keď ho prestane baviť, zabije ju (!!!!!!!!!!!). Film, ktorý obsahuje perly „Myšlienky sú mocné, ale nie až tak, ako veľrybárska loď.“, si nezaslúži žiť. ()

Galéria (115)

Zaujímavosti (5)

  • Teresa Palmer (Samsara) zvládla väčšinu kaskadérskych kúskov bez záskoku dablérky, napriek tomu, že to bola jej prvá filmovačka po pôrode syna, ktorý sa zhodou okolností tiež volá Bodhi. (m.a.t.o.)
  • Natáčanie prebiehalo v ôsmich krajinách: Venezuele, Nemecku, Rakúsku, Švajčiarsku, Taliansku, Francúzskej Polynézii, Mexiku a USA. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama